TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BE-ja dhe Turqia rinisin dialogun politik

Botasot - 15.03.2019

Bashkimi Europian dhe Turqia vendosën sot të rinisin dialogun politik pas katër vite ndërprerje, megjithëse ka ende kontadikta të cilat bllokojnë negociatat e anëtarësimit dhe liberalizimin e vizave, ...

BE-ja dhe Turqia rinisin dialogun politik

Alsat - 15.03.2019

Bashkimi Europian dhe Turqia vendosën sot të rinisin dialogun politik pas katër vite ndërprerje, megjithëse ka ende kontadikta të cilat bllokojnë negociatat e anëtarësimit dhe liberalizimin e vizave, ...

BE-ja dhe Turqia rinisin dialogun politik

Tetova Sot - 15.03.2019

Bashkimi Europian dhe Turqia vendosën sot të rinisin dialogun politik pas katër vite ndërprerje, megjithëse ka ende kontadikta të cilat bllokojnë negociatat e anëtarësimit dhe liberalizimin e vizave, ...

Bashkimi Europian dhe Turqia rinisin dialogun politik

BalkanWeb - 16.03.2019

Bashkimi Europian dhe Turqia vendosën sot të rinisin dialogun politik pas katër vite ndërprerje, megjithëse ka ende kontadikta të cilat bllokojnë negociatat e anëtarësimit dhe liberalizimin e vizave, ...