TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Dialogu Kosovë-Serbi, të ndiqet shembulli i Marrëveshjes së Prespës”

Lajmi.net - 21.09.2019

Grubi dhe Johnson këmbyen mendime për procesin e ratifikimit të protokollit për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO nga ana e Senatit, reformat në drejtësi, si dhe mbi dialogun Kosovë – Serbi.

Grubi zhvillon takime edhe në Departmentin e Shtetit Amerikan

Antpress - 20.09.2019

Gjatë vizitës së tij në SHBA, Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane dhe i Grupit për miqësi me SHBA, njëkohësisht Sekretar Organizativ i Bashkimit Demokratik për Integrim z.

Grubi për VOA: Vetingu, i domosdoshëm në politikë dhe drejtësi

Flaka - 19.09.2019

BDI këmbëngul për procesin e vetingut, që e cilëson si të patjetërsueshëm si në politikë ashtu edhe në drejtësi. Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane, Artan Grubi, në intervistën për Zërin e ...

Grubi zhvillon takime edhe në Departamentin e shtetit amerikan

Medial - 20.09.2019

Shkup, 20 shtator 2019 Gjatë vizitës së tij në SHBA, Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane dhe i Grupit për miqësi me SHBA, njëkohësisht Sekretar Organizativ i Bashkimit Demokratik për Integrim ...

Grubi zhvillon takime edhe në Departmentin e Shtetit Amerikan

Flaka - 20.09.2019

Gjatë vizitës së tij në SHBA, Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane dhe i Grupit për miqësi me SHBA, njëkohësisht Sekretar Organizativ i Bashkimit Demokratik për Integrim z.

Grubi zhvillon takime edhe në Departmentin e Shtetit Amerikan

Tetova Sot - 20.09.2019

Gjatë vizitës së tij në SHBA, Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane dhe i Grupit për miqësi me SHBA, njëkohësisht Sekretar Organizativ i Bashkimit Demokratik për Integrim z.

‘Dialogu Kosovë-Serbi, të ndiqet shembulli i Marrëveshjes së Prespës’

Botasot - 21.09.2019

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane i Maqedonisë së Veriut dhe i Grupit për miqësi me SHBA, Artan Grubi, është takuar në Uashington me senatorin Ron Johnson nga Komisioni për politikë të ...

Grubi në Washington takon Senatorin Amerikan Johnson

Tetova Sot - 21.09.2019

Gjatë qëndrimit të tij në Washington, Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane dhe i Grupit për miqësi me SHBA, njëkohësisht Sekretar Organizativ i Bashkimit Demokratik për Integrim z.

Ron Johnson: Dialogu Kosovë-Serbi, të ndiqet shembulli i Marrëveshjes së Prespës

Medial - 21.09.2019

13:08 | 21 Shtator 2019 Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane i Maqedonisë së Veriut dhe i Grupit për miqësi me SHBA, Artan Grubi, është takuar në Uashington me senatorin Ron Johnson nga ...

“Dialogu Kosovë-Serbi, të ndiqet shembulli i Marrëveshjes së Prespës”

Telegrafi - 21.09.2019

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane i Maqedonisë së Veriut dhe i Grupit për miqësi me SHBA, Artan Grubi, është takuar në Uashington me senatorin Ron Johnson nga Komisioni për politikë të ...

'Dialogu Kosovë-Serbi, të ndiqet shembulli i Marrëveshjes së Prespës'

Zeri - 21.09.2019

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane i Maqedonisë së Veriut dhe i Grupit për miqësi me SHBA, Artan Grubi, është takuar në Uashington me senatorin Ron Johnson nga Komisioni për politikë të ...

Grubi në Washington takon Senatorin Amerikan Johnson

Ina - 21.09.2019

Gjatë qëndrimit të tij në Washington, Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane dhe i Grupit për miqësi me SHBA, njëkohësisht Sekretar Organizativ i Bashkimit Demokratik për Integrim z.