TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zgjedhjet europiane, BE paralajmëron për manipulime ruse

RTSH - 15.05.2019

Ndërsa Bashkimi Europian është përfshirë në ethet e procesit zgjedhor për zgjedhjet europiane në datën 26 Maj, kanë nisur edhe paralajmërimet për rrezikun që ekziston në manipulimin e tyre.

BE paralajmëron për manipulime ruse në zgjedhjet evropiane

DW - 14.05.2019

Referendumi për Brexitin, fushata elektorale në SHBA dhe tani zgjedhjet për Parlamentin Evropian? Për Komisaren e Drejtësisë Jourova kërkohet vigjilencë më e madhe për t'u përballur me Rusinë në ...

BE paralajmëron rrezikun nga manipulimet ruse të zgjedhjeve evropiane

Koha.net - 14.05.2019

Më pak se dy javë përpara zgjedhjeve evropiane, komisionerja e Drejtësisë e BE, Vera Jourová paralajmëroi për rrezikun e manipulimit të zgjedhjeve, veçanërisht nga Rusia.

BE-ja paralajmëron për manipulime ruse në zgjedhjet evropiane

Alsat - 14.05.2019

Më pak se dy javë përpara zgjedhjeve evropiane, Komisionerja e Drejtësisë e BE, Vera Jourová paralajmëroi për rrezikun e manipulimit të zgjedhjeve, veçanërisht nga Rusia.

BE paralajmëron për manipulime ruse në zgjedhjet evropiane

Portalb - 14.05.2019

Më pak se dy javë përpara zgjedhjeve evropiane, komisionerja e Drejtësisë e BE, Vera Jourová paralajmëroi për rrezikun e manipulimit të zgjedhjeve, veçanërisht nga Rusia.

Zgjedhjet europiane, BE paralajmëron për manipulime ruse

Top Channel - 14.05.2019

Më pak se dy javë përpara zgjedhjeve evropiane, Komisionerja e Drejtësisë e BE, Vera Jourová paralajmëroi për rrezikun e manipulimit të tyre sidomos nga Rusia.

BE paralajmëron për manipulime ruse në zgjedhjet evropiane

Botasot - 14.05.2019

Referendumi për Brexitin, fushata elektorale në SHBA dhe tani zgjedhjet për Parlamentin Evropian? Për Komisaren e Drejtësisë Jourova kërkohet vigjilencë më e madhe për t'u përballur me Rusinë në ...

BE paralajmëron për manipulime ruse në zgjedhjet evropiane

Tetova Sot - 14.05.2019

Referendumi për Brexitin, fushata elektorale në SHBA dhe tani zgjedhjet për Parlamentin Evropian? Për Komisaren e Drejtësisë Jourova kërkohet vigjilencë më e madhe për t’u përballur me Rusinë në ...

BE paralajmëron për manipulime ruse në zgjedhjet evropiane

Telegrafi - 14.05.2019

Referendumi për Brexitin, fushata elektorale në SHBA dhe tani zgjedhjet për Parlamentin Evropian? Për Komisaren e Drejtësisë, Jourova kërkohet vigjilencë më e madhe për t’u përballur me Rusinë në ...

BE paralajmëron për manipulime ruse në zgjedhjet evropiane

Ina - 15.05.2019

Referendumi për Brexitin, fushata elektorale në SHBA dhe tani zgjedhjet për Parlamentin Evropian? Për Komisaren e Drejtësisë, Jourova kërkohet vigjilencë më e madhe për t’u përballur me Rusinë në ...

BE paralajmëron për manipulime ruse në zgjedhjet evropiane

BalkanWeb - 15.05.2019

Referendumi për Brexitin, fushata elektorale në SHBA dhe tani zgjedhjet për Parlamentin Evropian? Për Komisaren e Drejtësisë Jourova kërkohet vigjilencë më e madhe për t’u përballur me Rusinë në ...