TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Banorët e Bitisë i vazhdojnë protestat edhe pas dhunës, përgatitet padi ndaj Ministrisë së Mjedisit

Koha.net - 09.10.2019

Nuk e kanë ndalur protestën. Pavarësisht ndërhyrjes së policisë me sprej, banorët e fshatit Biti e Poshtme të Shtërpcës, po vazhdojnë kundërshtimin e ndërtimit të hidrocentralit.

KMDLNJ kërkon hetime për përdorim të forcës nga ana e Policisë në Biti të Shtërpcës

Botasot - 09.10.2019

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KLMDNJ), ka reaguar ndaj dhunës së ushtruar dje, në Biti të Shtërpcës gjatë protestës në mbrojtje të mjedisit.

Organizatat e shoqërisë civile dënojnë dhunën ndaj protestuesve në Shtërpcë

Gazeta Express - 09.10.2019

Organizatat e shoqërisë civile kanë reaguar ndaj dhunës që shpërtheu mes protestuesve dhe forcave të rendit. Banorët e fshatit Biti e Poshtme kanë protestuar kundër ndërtimit të hidrocentraleve të ...

Banorët e Shtërpcës kundërshtojnë ndërtimin e hidrocentralit, ndërhynë policia

Telegrafi - 09.10.2019

Ndërtimi i hidrocentraleve në disa komuna ka nxitur kohëve të fundit reagimet e qytetarëve për të parandaluar ndërtimin e tyre. Një gjë e tillë ka ndodhur dje në fshatin Biti komuna e Shtërpcës.

Sërish protesta kundër hidrocentralit në Shtërpcë

Koha.net - 09.10.2019

Në fshatin Biti e Poshtme të Shtërpcës, përsëri banorët kanë dalë për të protestuar, raporton KTV. Me ta është duke biseduar një polic që atyre po u thotë se nuk do të ketë ngjarje sikur ato të ...

Pamje tmerruese, policia rrahu dhe torturoi banorët që protestuan kundër hidrocentralit në Shtërpcë

Botasot - 09.10.2019

Mjeku Ard Nakiu, ka publikuar pamje tmerruese të banorëve të fshatit Biti të Shtërpcës, të cilët po kundërshtojnë ndërtimin e hidrocentralit në lumin Lepenc.

Dhjetëra të lënduar, përfshirë edhe fëmijë, nga intervenimi i Policisë në protestën në Shtërpcë kundër hidrocentralit

Koha.net - 08.10.2019

Dhjetëra persona kanë marrë lëndime, në mesin e tyre edhe fëmijë, si pasojë e intervenimit të Policisë ndaj protestuesve në fshatin Biti e Poshtme të Shtërpcës.

Organizatat e shoqërisë civile dënojnë dhunën e ushtruar ndaj qytetarëve protestues në komunën Shtërpcës

Medial - 09.10.2019

16:44 | 9 Tetor 2019 Organizatat e shoqërisë civile kanë dënuar dhunën sipas tyre të ushtruar nga Policia e Kosovës ndaj qytetarëve të Bitisë së Poshtme, të cilët po protestonin kundër ndërtimit të ...

Organizatat e shoqërisë civile dënojnë dhunën e ushtruar ndaj qytetarëve protestues në komunën Shtërpcës

Telegrafi - 09.10.2019

Organizatat e shoqërisë civile kanë dënuar dhunën sipas tyre të ushtruar nga Policia e Kosovës ndaj qytetarëve të Bitisë së Poshtme, të cilët po protestonin kundër ndërtimit të hidrocentraleve të ...

KMDLNj kërkon hetime për përdorim të forcës nga ana e Policisë së Kosovës në Biti

Zeri - 09.10.2019

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut ka reaguar ndaj dhunës së ushtruar dje, 8 tetor, në Biti, gjatë protestës në mbrojtje të mjedisit.

KMDLNJ kërkon hetime për përdorim të forcës nga ana e Policisë së Kosovës në Biti

Lajmi.net - 09.10.2019

Në një komunikatë për media, KMDLNJ ka kërkuar shqyrtimin e të gjitha lejeve për ndërtimin e hidrocentraleve, si dhe të merren masa ndaj të gjithë atyre që sipas tyre, kanë kontribuar në degradimin e ...

KMDLNJ kërkon hetime për përdorim të forcës nga ana e Policisë në Biti të Shtërpcës

Koha.net - 09.10.2019

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut ka reaguar ndaj dhunës së ushtruar dje, 8 tetor, në Biti, gjatë protestës në mbrojtje të mjedisit.

KMDLNJ kërkon hetime për përdorim të forcës nga ana e Policisë në Biti të Shtërpcës

Telegrafi - 09.10.2019

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KLMDNJ), ka reaguar ndaj dhunës së ushtruar dje, në Biti të Shtërpcës gjatë protestës në mbrojtje të mjedisit.

KMDLNJ kërkon hetime për përdorim të forcës nga ana e Policisë në Biti të Shtërpcës

Medial - 09.10.2019

19:17 | 9 Tetor 2019 Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KLMDNJ), ka reaguar ndaj dhunës së ushtruar dje, në Biti të Shtërpcës gjatë protestës në mbrojtje të mjedisit.