TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Katër adoleshentë vandalizojnë shkollën e tyre, u gjindet identiteti falë Wi-fi’së

Gazeta Express - 11.07.2019

Seth Taylor, Tyler Curtis, Joshua Shatter dhe Matheu Lipp veshën maska dhe u futën fshehurazi në Shkollën e tyre të mesme në Maryland. Ata me sprej shkruan komente raciste dhe homofobe.

Katër adoleshentë vandalizojnë shkollën e tyre, u gjindet identiteti falë Wi-fi’së

Alsat - 12.07.2019

Seth Taylor, Tyler Curtis, Joshua Shatter dhe Matheu Lipp veshën maska dhe u futën fshehurazi në Shkollën e tyre të mesme në Maryland. Ata me sprej shkruan komente raciste dhe homofobe.

Katër adoleshentë vandalizojnë shkollën e tyre, u gjindet identiteti falë Wi-fi’së

Zhurnal - 12.07.2019

Seth Taylor, Tyler Curtis, Joshua Shatter dhe Matheu Lipp veshën maska dhe u futën fshehurazi në Shkollën e tyre të mesme në Maryland. Ata me sprej shkruan komente raciste dhe homofobe.