TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Çfarë duhet të bësh pasi ke pirë një filxhan me kafe

Gazeta Express - 13.01.2018

Nëse pi disa kafe në ditë, atëherë çdo ditë ne nevojë të marrësh kafetinën e nevojshme. Dhe ndërkohë që rregullon nivelin e kafetinës, ka dicka që të bezdis më shumë nga ajo – njollat e errëta në ...

Çfarë duhet të bësh pasi ke pirë një filxhan me kafe

Portalb - 13.01.2018

Nëse pi disa kafe në ditë, atëherë çdo ditë ne nevojë të marrësh kafetinën e nevojshme. Dhe ndërkohë që rregullon nivelin e kafetinës, ka dicka që të bezdis më shumë nga ajo – njollat e errëta në ...