TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Meshkujt janë më të tërhequr ndaj grave më të moshuara, ata tregojnë arsyet

Lajmi.net - 07.11.2019

Një lidhje ku burri ishte më i ri nuk është pranuar rreptësisht në të kaluarën. Sot njerëzit janë më mendje hapur dhe gjërat të tilla si mosha nuk luajnë një rol të rëndësishëm më.

Meshkujt janë më të tërhequr ndaj grave më të moshuara, ata tregojnë arsyet

Tetova Sot - 07.11.2019

Të gjithë duhet ta pranojmë se një shumicë e madhe prej nesh kur të mendojmë një çift e paramendojmë gruan më të ri dhe burrin më të vjetër. Një lidhje ku burri ishte më i ri nuk është pranuar ...