TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kreditë me probleme, Shqipëria ‘thyen rekord’ në Evropën Qendrore

BalkanWeb - 12.06.2019

Shqipëria regjistroi nivelin më të lartë të kredive me probleme (NPL) të sektorit të saj bankar nga 17 vende në Evropën Qendrore, Lindore dhe Juglindore (CESEE) gjatë 12 muajve deri në shtator 2018, ...

Kreditë me probleme, Shqipëria thyen rekord në Evropën Qendrore

Durres Lajm - 12.06.2019

Shqipëria regjistroi nivelin më të lartë të kredive me probleme (NPL) të sektorit të saj bankar nga 17 vende në Evropën Qendrore, Lindore dhe Juglindore (CESEE) gjatë 12 muajve deri në shtator 2018, ...

Kreditë me probleme, Shqipëria ‘thyen rekord’ në Evropën Qendrore

Mapo - 12.06.2019

Shqipëria regjistroi nivelin më të lartë të kredive me probleme (NPL) të sektorit të saj bankar nga 17 vende në Evropën Qendrore, Lindore dhe Juglindore (CESEE) gjatë 12 muajve deri në shtator 2018, ...

Përmirësohen kredit me probleme në Shqipëri/ Raporti: Ra me 1.9 pikë % nga viti në vit

Java News - 12.06.2019

Shqipëria regjistroi nivelin më të lartë të kredive me probleme (NPL) të sektorit të saj bankar nga 17 vende në Evropën Qendrore, Lindore dhe Juglindore (CESEE) gjatë 12 muajve deri në shtator 2018, ...