TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kosova e Re do të fillojë prodhimin e rrymës në vitin 2023

Lajmi.net - 13.02.2018

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka deklaroi se termocentrali do të ndërtohet për tri vite e gjysmë në mënyrë që të fillojë me prodhim. Fillimi i 2019 sipas Llukës do të jetë koha kur do të ...

“Kosova e Re”, investimi më i madh në Kosovë sipas ministrit Lluka

Lajmi.net - 13.02.2018

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka në fjalën e tij me rastin e panairit të produkteve vendore ka thënë se investimi më i rëndësishëm në këto vitet e fundit në Kosovë është ndërtimi i ...

Kosova e Re do të ndikojë në përmirësimin e cilësisë së ajrit

Koha.net - 13.02.2018

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, ka thënë se ‘Kosova e Re’ është një investim i madh dhe shumë i rëndësishëm që do të zëvendësojë ‘Kosovën A’, dhe do të ndikojë edhe në përmirësimin e ...

“Kosova e Re” do të fillojë prodhimin e rrymës në vitin 2023

Alb Portali - 14.02.2018

Loading... Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka deklaroi se termocentrali do të ndërtohet për tri vite e gjysmë në mënyrë që të fillojë me prodhim.

Ligji për Efiçiencë të Energjisë del në diskutim publik

Lajmi.net - 12.02.2018

Ligji për Efiçiencë të Energjisë nga sot është i hapur për diskutim publik, ka njoftuar ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka. Nëpërmjet një shkrimi në llogarinë e tij në Facebook, Lluka ka ...