TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mediat serbe shkruajnë për takimin e Thaçit dhe Vuçiqit në Paris

Zeri - 08.11.2018

Takimi i presidentit serb Aleksandar Vuçiq me udhëheqësit më të fuqishëm në botë në margjinat e shënimit të 100 vjetorit të përfundimit të Luftës së Parë Botërore në Paris mund të jetë një hap ...

Mediat serbe: Takimet në Paris mund të na afrojnë zgjidhjen për Kosovën

Ina - 08.11.2018

Takimi i presidentit serb Aleksandar Vuçiq me udhëheqësit më të fuqishëm në botë në margjinat e shënimit të 100 vjetorit të përfundimit të Luftës së Parë Botërore në Paris mund të jetë një hap ...

Mediat serbe: Takimet në Paris mund të na afrojnë zgjidhjen për Kosovën

Zhurnal - 08.11.2018

Mediat serbe: Takimet në Paris mund të na afrojnë zgjidhjen për Kosovën Mediat serbe: Takimet në Paris mund të na afrojnë zgjidhjen për Kosovën Beograd, 8 nëntor - Takimi i presidentit serb ...

Mediat serbe: Takimet në Paris mund të na afrojnë zgjidhjen për Kosovën

Botasot - 08.11.2018

Takimi i presidentit serb Aleksandar Vuçiq me udhëheqësit më të fuqishëm në botë në margjinat e shënimit të 100 vjetorit të përfundimit të Luftës së Parë Botërore në Paris mund të jetë një hap ...

Mediat serbe: Takimet në Paris mund të na afrojnë zgjidhjen për Kosovën

Tetova Sot - 08.11.2018

Takimi i presidentit serb Aleksandar Vuçiq me udhëheqësit më të fuqishëm në botë në margjinat e shënimit të 100 vjetorit të përfundimit të Luftës së Parë Botërore në Paris mund të jetë një hap ...