TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ministria e Infrastrukturës hesht përballë kërkesës për heqjen e monopolit në homologim

Koha.net - 12.07.2019

Shfuqizimi i udhëzimit administrativ që përcakton kushtet dhe procedurat për homologimin e mjeteve rrugore është kërkuar nëpërmjet rezolutës së Kuvendit të Kosovës, të miratuar dy javë më parë, ...

9 mijë qytetarë e nënshkruajnë peticionin kundër monopolit të homologimit të veturave

Gazeta Express - 11.07.2019

Rreth 9 mijë qytetarë kanë nënshkruar deri tani peticionin përmes të cilit synohet që t’i jepet fund monopolist të Devollëve në homologim dhe obligimit në tërësi.