TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Fon del Lajen dhe Merkel: Të tejkalojmë bllokadën franceze për në BE

Zhurnal - 08.11.2019

Bruksel, 8 nëntor – Presidentja e Komisionit Europian, Fon der Leyen dhe kancelarja gjermane Angela Merkel sonte në Berlin thanë se vendet e Ballkanit Perëndimor duhet të pajisen me perspektivën e BE.

Fon der Lajen dhe Merkel: Të tejkalohet bllokada e Francës në BE

Medial - 08.11.2019

Beograd, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Kryetarja e ardhshme e Komisionit Evropian, Fon der Lajen dhe kancelarja gjermane, Angela Merkel sonte nga Berlini porositën se vendeve të Ballkanit Perëndimor duhet ...

Fon der Lajen dhe Merkel: Të tejkalohet bllokada e Francës në BE

Flaka - 08.11.2019

Kryetarja e ardhshme e Komisionit Evropian, Fon der Lajen dhe kancelarja gjermane, Angela Merkel sonte nga Berlini porositën se vendeve të Ballkanit Perëndimor duhet t’u sigurohet perspektivë në BE.

Fon der Lajen dhe Merkel: Të tejkalohet bllokada e Francës në BE

Tetova Sot - 08.11.2019

Kryetarja e ardhshme e Komisionit Evropian, Fon der Lajen dhe kancelarja gjermane, Angela Merkel sonte nga Berlini porositën se vendeve të Ballkanit Perëndimor duhet t’u sigurohet perspektivë në BE.