TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Delegacioni i Bundestagut: Zgjedhjet, në afatet kushtetuese

Portalb - 12.06.2019

3 deputetë gjermanë, pjese e grupit të bashkëpunimit Gjermani-Shqipëri , pas takimeve me përfaqësues të parlamentit, qeverisë dhe shoqërisë civile në Tiranë, te njohur me krizën politike sugjerojnë ...

30 qershori, delegacioni gjerman: Partitë s’janë të detyruara të marrin pjesë në zgjedhje

Gazeta Tema - 12.06.2019

Përfaqësuesit e delegoacionit gjerman gjatë vizitës në Tiranë në një konferencë për mediat theksuan se sa i përket 30 qershorit partitë s’janë të detyruara të marrin pjesë në zgjedhje.