TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Qeveria ndan 600 mijë euro për 10 vjetorin e pavarësisë

Lajmi.net - 13.02.2018

Qeveria e Kosovës ka ndarë 600 mijë euro për shënimin e dhjetë vjetorit të pavarësisë. Këto mjete sipas kryeministrit, Ramush Haradinaj, do t’i ndahen Ministrisë së Kulturës në kategorinë e ...

Qeveria ndan 600 mijë euro për shënimin e 10-vjetorit të Pavarësisë

Telegrafi - 13.02.2018

Qeveria ka ndarë mjete financiare në vlerë prej 600 mijë euro për shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë. Qeveria po ashtu ka themeluar Këshillin organizativ për manifestimin gjithëpopullor për ...

100 mijë euro për Epopenë e UÇK-së

Lajmi.net - 13.02.2018

Qeveria ka ndarë 100 mijë euro për shënimin e Epopes së UÇK-së e cila mbahet më 5, 6 dhe 7 mars. Ky manifestim do të mbahet nën patronatin e Qeverisë se Kosovës.

Qeveria ndan 600 mijë euro për shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë

Koha.net - 13.02.2018

Qeveria e Kosovës ka ndarë 600 mijë euro për shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë. Këto mjete janë ndarë nga Fondi i Rezervave dhe deponohen te Ministria e Kulturës.

Qeveria ndan 600 mijë euro për shënimin e 10-vjetorit të Pavarësisë

Almakos - 13.02.2018

Qeveria ka ndarë mjete financiare në vlerë prej 600 mijë euro për shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë. Qeveria po ashtu ka themeluar Këshillin organizativ për manifestimin gjithëpopullor për ...

Ndahen 600 mijë euro për festimet e pavarësisë

Albeu.com - 13.02.2018

Qeveria e Kosovës ka ndarë 600 mijë euro për shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë. Këto mjete janë ndarë nga Fondi i Rezervave dhe deponohen te Ministria e Kulturës.