TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shkencëtarët australianë kanë zbuluar injeksionin që e shëron kancerin – deri tani ka 80 për qind sukses

Telegrafi - 15.05.2019

Një doktor australian dhe ekipi i tij për një kohë të gjatë kanë qenë duke punuar për të sjell një tretman revolucionar i cili besohet se mund të jetë kura për kancerin. Dr.

Injeksioni i një mjeku në Australi që po shëron plotësisht kancerin në gjak

Gazeta Express - 15.05.2019

Një mjek në Australi dhe ekipi i tij heshturazi kanë punuar për një tretman revolucionar që ata besojnë që do shërojë kancerin. Doktor Ken Micklethwaite thotë që tretmani i ri përdor qeliza të ...

Zbulohet injeksioni që e shëron kancerin

Botasot - 15.05.2019

Një doktor australian dhe ekipi i tij për një kohë të gjatë kanë qenë duke punuar për të sjell një tretman revolucionar i cili besohet se mund të jetë kura për kancerin. Dr.

Injeksioni i një mjeku në Australi që po shëron plotësisht kancerin në gjak

Zeri - 15.05.2019

Një mjek në Australi dhe ekipi i tij heshturazi kanë punuar për një tretman revolucionar që ata besojnë që do shërojë kancerin. Doktor Ken Micklethwaite thotë që tretmani i ri përdor qeliza të ...