TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Truku që ju ndalon të blini shumë rroba

Telegrafi - 13.01.2018

Është janari dhe nuk do shumë mend për ta kuptuar se veçse keni bërë shumë shpenzime! Por për shumicën, kjo nuk është arsyetim që ta ndalojnë blerjen e rrobave.

Truku që ju ndalon të blini shumë rroba

Almakos - 13.01.2018

Është janari dhe nuk do shumë mend për ta kuptuar se veçse keni bërë shumë shpenzime! Por për shumicën, kjo nuk është arsyetim që ta ndalojnë blerjen e rrobave.