TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dukesha tregon jetën në kështjellën e lashtë

Top Channel - 10.10.2019

Dukesha e Rutlandint ka treguar për kamerat kështjellën e vjetër ku ajo jeton mes luksit. Kështjella i ka muret të dekoruara me vepra të krijuara shekuj më parë, si dhe mund të përdoren ende hyrjet ...

Dukesha tregon për jetën në kështjellën e lashtë (FOTO LAJM)

Albeu.com - 10.10.2019

Dukesha e Rutlandint ka treguar për kamerat kështjellën e vjetër ku ajo jeton mes luksit. Kështjella i ka muret të dekoruara me vepra të krijuara shekuj më parë, si dhe mund të përdoren ende hyrjet ...

Dukesha tregon jetën në kështjellën e lashtë

Zeri - 10.10.2019

Dukesha e Rutlandint ka treguar për kamerat kështjellën e vjetër ku ajo jeton mes luksit. Kështjella i ka muret të dekoruara me vepra të krijuara shekuj më parë, si dhe mund të përdoren ende hyrjet ...

Dukesha tregon jetën në kështjellën e lashtë

Flaka - 10.10.2019

Dukesha e Rutlandint ka treguar për kamerat kështjellën e vjetër ku ajo jeton mes luksit. Kështjella i ka muret të dekoruara me vepra të krijuara shekuj më parë, si dhe mund të përdoren ende hyrjet ...