TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zëvendëskryeministri Sadulla Duraku, takon ambasadorin e Iranit

Zhurnal - 11.09.2019

Shkup, 11 shtator, Zhurnal.mk – Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Sadulla Duraku, sot realizoi ...

Zëvendëskryeministri Duraki takon ambasadorin e Iranit

Alsat - 11.09.2019

Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Sadulla Duraki, sot realizoi takim me Ambasadorin e Iranit në ...

Zëvendëskryeministri Duraki takon ambasadorin e Iranit

Ina - 11.09.2019

Zëvendës kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Sadulla Duraki sot takoi ambasadorin e Iranit në Shkup,Hosein ...

Zëvendëskryeministri Duraki takon ambasadorin e Iranit

Medial - 11.09.2019

Shkup, 11 shtator 2019 Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Sadulla Duraki, sot realizoi takim me ...

Zëvendëskryeministri Duraki takon ambasadorin e Iranit

Flaka - 11.09.2019

Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Sadulla Duraki, sot realizoi takim me Ambasadorin e Iranit në ...