TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Të dhënat/ Tiranasit dhe vlonjatët më të pasurit e Shqipërisë

BalkanWeb - 16.05.2019

N don ë se zyrtarisht t ë varf ë r, shqiptar ë t arrijn ë t ë kursejn ë , duke l ë n ë m ë njan ë k ë naq ë si t ë e jet ë s, duke pasur ndihm ë n e t ë afërmeve emigrant ë , apo dhe duke marr ë t ë ...

Të dhënat/ Tiranasit më të pasurit e Shqipërisë, ja në ç'vend renditet Durrësi

Durres Lajm - 16.05.2019

Ndonëse zyrtarisht të varfër, shqiptarët arrijnë të kursejnë, duke lënë mënjanë kënaqësitë e jetës, duke pasur ndihmën e të afërmeve emigrantë, apo dhe duke marrë të ardhura nga aktivitetet ...

Shifrat: Tiranasit dhe vlonjatët, më të pasurit e Shqipërisë

Java News - 16.05.2019

Ndonëse zyrtarisht të varfër, shqiptarët arrijnë tëkursejnë, duke lënë mënjanë kënaqësitë e jetës, duke pasur ndihmën e të afërmeve emigrantë, apo dhe duke marrë të ardhura nga aktivitetet informale, ...

Dy qytetet shqiptare ku jetojnë ata që kanë më shumë lekë dhe euro

Mapo - 16.05.2019

N don ë se zyrtarisht t ë varf ë r, shqiptar ë t arrijn ë t ë kursejn ë , duke l ë n ë m ë njan ë k ë naq ë si t ë e jet ë s, duke pasur ndihm ë n e t ë afërmeve emigrant ë , apo dhe duke marr ë t ë ...

SHIFRAT/ Njihuni me më të pasurit e Shqipërisë: Kryesojnë Tiranasit dhe vlonjatët, ja më të varfërit

Gazeta Tema - 16.05.2019

N don ë se zyrtarisht t ë varf ë r, shqiptar ë t arrijn ë t ë kursejn ë , duke l ë n ë m ë njan ë k ë naq ë si t ë e jet ë s, duke pasur ndihm ë n e t ë afërmeve emigrant ë , apo dhe duke marr ë t ë ...

Kush janë më të pasurit e Shqipërisë? Tiranasit e vlonjatët në krye, të fundit renditen …

Botasot - 16.05.2019

Shqiptarët arrijnë të kursejnë, duke lënë mënjanë kënaqësitë e jetës, duke pasur ndihmën e të afërmeve emigrantë, apo dhe duke marrë të ardhura nga aktivitetet informale, që nuk janë të pakta.

Zbuloni qytetet shqiptare ku njerëzit janë më të pasur

Gazeta Express - 16.05.2019

Ndonëse zyrtarisht të varfër, shqiptarët arrijnë të kursejnë, duke lënë mënjanë kënaqësitë e jetës, duke pasur ndihmën e të afërmeve emigrantë, apo dhe duke marrë të ardhura nga aktivitetet ...

Tiranasit dhe vlonjatët më të pasurit e Shqipërisë

Koha.net - 16.05.2019

Ndonëse zyrtarisht të varfër, shqiptarët arrijnë të kursejnë, duke lënë mënjanë kënaqësitë e jetës, duke pasur ndihmën e të afërmeve emigrantë, apo dhe duke marrë të ardhura nga aktivitetet ...