TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BBC flet për ndalimin e filmave të periudhës së komunizmit në Shqipëri

Lajmi.net - 20.03.2017

Ka një përpjekje në Shqipëri për të ndaluar filmat e kohës së komunizmit për të mos u transmetuar në televizione. Instituti për Krimet e Komunizmit ka argumentuar ndalimin e tyre, duke thënë se kjo ...

Intervista në BBC, për ndalimin e filmave të periudhës së komunizmit në Shqipëri

Mapo - 20.03.2017

Një Shqipëri po qarkullon një përpjekje për të ndalur filmat e kohës së komunizmit për të mos i shfaqur në televizione. Instituti për Krimet e Komunizmit ka ngritur shqetësimin dhe e ka argumentuar ...

Debati për filmat shqiptarë pasqyrohet nga BBC

Java News - 20.03.2017

Ka një përpjekje në Shqipëri për të ndaluar filmat e kohës së komunizmit për të mos u transmetuar në televizione. Instituti për Krimet e Komunizmit ka argumentuar ndalimin e tyre, duke thënë se kjo ...

BBC flet për ndalimin e filmave të periudhës së komunizmit në Shqipëri

Zeri - 21.03.2017

Ka një përpjekje në Shqipëri për të ndaluar filmat e kohës së komunizmit për të mos u transmetuar në televizione. Instituti për Krimet e Komunizmit ka argumentuar ndalimin e tyre, duke thënë se kjo ...