TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Xhihadistët nga Ballkani kthehen të zhgënjyer nga ISIS

Top Channel - 11.08.2017

Ju bashkuan radhëve të Shtetit Islamik në Siri e Irak, me shpresën që kalifati do të ofronte një mjedis ideal fetar, por tani rikthehen në shtëpitë e tyre të zhgënjyer për ato që gjetën atje.

Xhihadistët nga Ballkani kthehen të zhgënjyer nga “kalifati” i ISIS-it

Lajmi.net - 11.08.2017

Disa xhihadistë nga Ballkani që shkuan në zonën siriane të konfliktit për të mbështetur "Shtetin Islamik" thanë për BIRN-in se ata u rikthyen në shtëpi, sepse u zhgënjyen nga brutaliteti, varfëria ...

​ Xhihadistët nga Ballkani kthehen të zhgënjyer nga ISIS (Video)

Zeri - 11.08.2017

Ju bashkuan radhëve të Shtetit Islamik në Siri e Irak, me shpresën që kalifati do të ofronte një mjedis ideal fetar, por tani rikthehen në shtëpitë e tyre të zhgënjyer për ato që gjetën atje.

Xhihadistët nga Ballkani rikthehen të zhgënjyer nga ‘kalifati’ i ISIS

Mapo - 11.08.2017

Disa xhihadistë nga Ballkani që shkuan në zonën siriane të konfliktit për të mbështetur Shtetin Islamik thanë për BIRN se ata u rikthyen në shtëpi sepse u zhgënjyen nga brutaliteti, varfëria dhe ...

Xhihadistët nga Ballkani kthehen të zhgënjyer nga ISIS | VIDEO

Flaka - 12.08.2017

Ju bashkuan radhëve të Shtetit Islamik në Siri e Irak, me shpresën që kalifati do të ofronte një mjedis ideal fetar, por tani rikthehen në shtëpitë e tyre të zhgënjyer për ato që gjetën atje.

Xhihadistët nga Ballkani rikthehen të zhgënjyer nga ‘kalifati’ i ISIS

Ora news - 11.08.2017

Hilmiu, një boshnjak etnik, shkoi në Siri duke shpresuar se jeta në Kalifatin e Shtetit Islamik do të ishte një mjedis ideal fetar, por ai arriti të arratisej 16 muaj më vonë, i zhgënjyer me atë që ...

Iu bashkuan ISIS-it në luftë, por xhihadistët nga Ballkani arratisen dhe nxjerrin sekretet

LajmiFundit - 12.08.2017

Ju bashkuan radhëve të Shtetit Islamik në Siri e Irak, me shpresën që kalifati do të ofronte një mjedis ideal fetar, por tani rikthehen në shtëpitë e tyre të zhgënjyer për ato që gjetën atje.

Xhihadistët nga Ballkani rikthehen të zhgënjyer nga ‘Kalifati’ i ISIS-it

Telegrafi - 11.08.2017

Disa xhihadistë nga Ballkani që shkuan në zonën siriane të konfliktit për të mbështetur Shtetin Islamik thanë për BIRN se ata u rikthyen në shtëpi sepse u zhgënjyen nga brutaliteti, varfëria dhe ...

Xhihadistët nga Ballkani rikthehen të zhgënjyer nga ‘Kalifati’ i ISIS-it

Almakos - 11.08.2017

Disa xhihadistë nga Ballkani që shkuan në zonën siriane të konfliktit për të mbështetur Shtetin Islamik thonë se u rikthyen në shtëpi, sepse u zhgënjyen nga brutaliteti, varfëria dhe shtypja.

Xhihadistët nga Ballkani rikthehen të zhgënjyer nga ?Kalifati? i ISIS-it

Albeu.com - 11.08.2017

Disa xhihadistë nga Ballkani që shkuan në zonën siriane të konfliktit për të mbështetur Shtetin Islamik thonë se u rikthyen në shtëpi, sepse u zhgënjyen nga brutaliteti, varfëria dhe shtypja.

Xhihadistët nga Ballkani kthehen të zhgënjyer nga “kalifati” i ISIS-it

Flaka - 11.08.2017

Disa xhihadistë nga Ballkani që shkuan në zonën siriane të konfliktit për të mbështetur “Shtetin Islamik” thanë për BIRN-in se ata u rikthyen në shtëpi, sepse u zhgënjyen nga brutaliteti, varfëria ...