TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BDI demanton: Zyra është e kompanisë Vatani në Gjilan (FOTO)

Ina - 13.01.2018

Kabineti i Kryetarit të Bashkimit Demokratik për Integrim ka demantuar menjëherë një lajm që po qarkullon në portalet shqiptare i cili në fakt synon të prezanton një foto nga “zyra” e liderit të BDI ...

Ekskluzive, flet për “Flaka”, pronari i Kompanisë Vatani: Fotografia e udhëheqësit të shqiptarëve, Ali Ahmeti është ...

Flaka - 13.01.2018

Në një prononcim ekskluziv për Agjencinë e Lajmeve Flaka, pronari i Kompanisë “Vatani”, nga Republika e Kosovës, njëherit veprimtar i shquar i çështjes kombëtare, Ismet Sylejmani, sqaron dilemet mbi ...

BDI demanton:Zyra eshte e kompanise Vatani ne Gjilan , portalet e Seles shpifin

Antpress - 13.01.2018

Kabineti i Kryetarit të Bashkimit Demokratik për Integrim ka demantuar menjëherë një lajm që po qarkullon në portalet shqiptare i cili në fakt synon të prezanton një foto nga “zyra” e liderit të BDI ...

BDI demanton: Zyra është e kompanisë “Vatani” në Gjilan, portalet e Selës shpifin (FOTO)

Almakos - 13.01.2018

Kabineti i kryetarit të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) ka demantuar menjëherë një lajm që po qarkullon në portalet shqiptare i cili në fakt synon të prezanton një foto nga “zyra” e liderit ...

Demantohet fotografia e montuar dhe e pretenduar nga zyra e liderit të BDI-së

Flaka - 13.01.2018

Kabineti i Kryetarit të Bashkimit Demokratik për Integrim ka demantuar menjëherë një lajm që po qarkullon në portalet shqiptare i cili në fakt synon të prezanton një foto nga “zyra” e liderit të BDI ...

BDI demanton:Zyra është e kompanisë Vatani në Gjilan

Alb Portali - 14.01.2018

Loading... Kabineti i Kryetarit të Bashkimit Demokratik për Integrim ka demantuar menjëherë një lajm që po qarkullon në portalet shqiptare i cili në fakt synon të prezanton një foto nga “zyra” e ...