TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shpiket fotokamera me rreze x, revolucion në studimin e materieve

Zhurnal - 13.08.2019

Fotografimi i atomeve, proteinave dhe viruseve me shpejtësi shumë të madhe tani është i mundur. Në një kongres shkencor në Hamburg, një strukturë kërkimore paraqiti fotokamerën me rreze x.

Shpiket fotokamera me rreze x

Flaka - 13.08.2019

Fotografimi i atomeve, proteinave dhe viruseve me shpejtësi shumë të madhe tani është i mundur. Në një kongres shkencor në Hamburg, një strukturë kërkimore paraqiti fotokamerën me rreze x.