TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rama viziton qendrën e formimit profesional në Durrës

ABC News - 15.04.2019

20 mijë punëkërkues të papunë janë duke u trajnuar në qendrën e formimit profesional në Durrës. Kryeministri Edi Rama gjatë vizitës së tij tha se të tilla programe i ndihmojnë që të punësohen ...

“Start smart”, programet e trajnimit për të papunët

Top Channel - 15.04.2019

Sikurse mandatin e parë qeverisës, edhe këtë mandat të dytë, për kryeministrin Edi Rama, arsimi profesional mbetet një prioritet. Në Durrës, kryeministri vizitoi Qendrën e Formimit Profesional, pjesë ...

VIDEO/ Rama në qendrën e Formimit Profesional në Durrës: Do t’ju ndihmojmë që të filloni punë

Java News - 15.04.2019

Personat e papunë që ju drejtohen zyrave të punës, por nuk kanë një kualifikim fillestar dhe nuk dinë se nga t’ia fillojnë apo ç’lloj pune duhet të kërkojnë, tashmë ndihmohen nga zyrat shtetërore ...

“Start smart”, programet e trajnimit për të papunët

Botasot - 15.04.2019

Sikurse mandatin e parë qeverisës, edhe këtë mandat të dytë, për kryeministrin Edi Rama, arsimi profesional mbetet një prioritet. Në Durrës, kryeministri vizitoi Qendrën e Formimit Profesional, pjesë ...

Rama vizitë "blic" në Durrës, njihet me programet e trajnimit për të papunët (VIDEO)

Durres Lajm - 15.04.2019

Gjatë një vizite në Durrës, kryeministri Rama vizitoi Qendrën e Formimit Profesional, pjesë e një programi trajnimi kombëtar, ku synohet trajnimi i 20 mijë punëkërkuesve të papunë.