TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Qeveria formon ekip operativ për të luftuar krimin dhe korrupsionin

Tetova Sot - 13.08.2019

Qeveria në mbledhjen e sotme ka vendosur që të formojë ekip operativ i cili do ta luftojë krimin dhe korrupsionin, me qëllim që drejtësia të jetë e kënaqur dhe të ketë përgjegjësi për të gjithë që ...

Qeveria formon ekip për luftë kundër korrupsionit

Alsat - 13.08.2019

Qeveria mori vendim që Oliver Spasovski të udhëheq me ekipin e ri operativ që do të luftojë kundër krimit dhe korrupsionit. Synimi sipas Qeverisë është që drejtësia të vjen në vend dhe të ketë ...

Qeveria formoi ekip për të luftuar krimin dhe korrupsionin në krye me ministrin Spasovski

Portalb - 13.08.2019

Qeveria e Republikës e Maqedonisë së Veriut sot filloi mbledhjen e saj të rregullt të 149-të, duke miratuar vendim për formimin e një ekipi operativ i cili sipas tyre “do të punojë pa kompromis në ...

Qeveria formon ekip operativ për luftë kundër krimit dhe korrupsionit

Medial - 13.08.2019

Shkup, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Qeveria në seancën e sotme formon ekip operativ i cili, siç citon, pa kompromis do të punojë në luftën kundër krimit dhe korrupsionit me qëllim që të jetë e kënaqshme ...

Maqedoni, qeveria formon ekip për të luftuar krimin dhe korrupsionin

Albeu.com - 13.08.2019

Qeveria e Republikës e Maqedonisë së Veriut sot filloi mbledhjen e saj të rregullt të 149-të, duke miratuar vendim për formimin e një ekipi operativ i cili sipas tyre “do të punojë pa kompromis në ...

Qeveria formon ekip operativ që do të punojë pa kompromis në luftën kundër korrupsionit

Zhurnal - 13.08.2019

Shkup, 13 gusht, zhurnal.mk – Qeveria e Republikës e Maqedonisë së Veriut sot filloi mbledhjen e saj të rregullt të 149-të, duke miratuar vendim për formimin e një ekipi operativ i cili do të punojë ...

Qeveria e Maqedonisë formon ekip operativ për luftë ndaj krimit dhe korrupsionit

Telegrafi - 13.08.2019

Qeveria e Republikës e Maqedonisë së Veriut sot filloi mbledhjen e saj të rregullt të 149-të, duke miratuar vendim për formimin e një ekipi operativ i cili do të punojë në luftën kundër krimit dhe ...

Formohet ekipi operativ që do ta luftojë krimin e organizuar dhe korrupsionin

Gazeta Express - 13.08.2019

Qeveria e Republikës e Maqedonisë së Veriut sot filloi mbledhjen e saj të rregullt të 149-të, duke miratuar vendim për formimin e një ekipi operativ i cili do të punojë pa kompromis në luftën kundër ...

Qeveria e Maqedonisë formon ekip operativ për luftë ndaj krimit dhe korrupsionit

Botasot - 14.08.2019

Qeveria e Republikës e Maqedonisë së Veriut sot filloi mbledhjen e saj të rregullt të 149-të, duke miratuar vendim për formimin e një ekipi operativ i cili do të punojë në luftën kundër krimit dhe ...