TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bizneset spanjolle të interesuara të investojnë në Kosovë

Lajmi.net - 08.11.2018

Disa biznese spanjolle kanë vizituar Gjakovën dhe kanë bashkëbiseduar me rreth njëqind kompani. Kryetari i Aleancës Kosovare të Bizneseve, Agim Shahini, tha se kanë sjellë bizneset spanjolle në ...

Rrafshi i Dukagjinit mirëpret investitorët spanjoll

Telegrafi - 08.11.2018

Bizneset spanjolle kanë vizituar Komunën e Gjakovës, me kërkesë të zyrës regjionale të AKB-së, ku kanë bashkë biseduar rreth 100 kompani dhe arritur edhe disa marrëveshje bashkëpunimi.

AKB mbledh bizneset kosovare, spanjolle, amerikane, franceze e italiane

Telegrafi - 07.11.2018

Mbi 70 biznese nga vende të ndryshme si nga Amerika, Franca, Italia, Spanja e Kosova nga fusha të ndryshme janë takuar në kryeqytetin e Kosovës, organizuar nga Aleanca Kosovare e Bizneseve (AKB) dhe ...

MTI-ja pret investime dhe reflektim politik nga Spanja

Telegrafi - 07.11.2018

Bizneset spanjolle gjatë takimit me ministrin e Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala, kanë diskutuar lidhur me mundësinë e forcimit të bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve si në aspektin ekonomik edhe ...

Mblidhen në Prishtinë biznesmenë kosovarë, spanjollë, amerikanë, francezë e italianë

Koha.net - 07.11.2018

Prishtinë, 7 nëntor – Përfaqësues të mbi shtatëdhjetë bizneseve nga vende të ndryshme si nga Amerika, Franca, Italia, Spanja e Kosova nga lëmenj të ndryshme janë takuar në kryeqytetin e Kosovës, ...

MTI-ja pret investime dhe reflektim politik nga Spanja

Lajmi.net - 07.11.2018

Endrit Shala, ministër i Tregtisë dhe Industrisë, informoi investitorët spanjollë lidhur me legjislacionin, mundësitë, potencialet e çështjet tjera që kanë të bëjnë me investitorët.

MTI-ja pret investime dhe reflektim politik nga Spanja

Koha.net - 07.11.2018

Prishtinë, 7 nëntor - Biznesmenë spanjollë janë takuar sot edhe me ministrin e Tregtisë dhe Industrisë të Kosovës, Endrit Shala, me të cilin kanë diskutuar lidhur me mundësinë e forcimit të ...