TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Padi penale kundër ish kreut të Kriva Pallankës, Aleksovski ka vjedhur mjetet e sallës sportive

Zhurnal - 13.01.2018

Padi penale kundër ish kreut të Kriva Pallankës, Aleksovski ka vjedhur mjetet e sallës sportive Kriva Pallankë, 13 janar - Policia e Kumanovës deri në Prokurorinë publike ka dorëzuar padi penale ...

Paditet penalisht ish-kryetari i Komunës së Kriva Pallankës

Telegrafi - 13.01.2018

Policia e Kumanovës deri tek Prokuroria Themelore e qytetit ka dorëzuar padi penale kundër personave A.A (57) dhe M.M (67), për shkak të ekzistimit të dyshimeve për kryerjen e veprës penale ...

Padi penale kundër ish kreut të Kriva Pallankës, Aleksovski ka vjedhur mjetet e sallës sportive

Lajm - 13.01.2018

Policia e Kumanovës deri në Prokurorinë publike ka dorëzuar padi penale kundër ish kreut të komunës së Kriva Pallankës Arsenco Aleksovski dhe kundër ish drejtorit të shkollës së mesme Gjorce Petrov ...

Padi për ish kryetarin e Kriva Pallankës

Zhurnal - 13.01.2018

Padi për ish kryetarin e Kriva Pallankës Shkup, 13 janar - Policia e Kumanovës ka dorëzuar në prokurori padi penale kundër personave A.A (57) dhe M.M (67) nga Krivapallanka, për shkak të ekzistimit ...

Ish-kryetari i një komune në Maqedoni pritet të përfundoj në burg (Foto)

Ina - 13.01.2018

Policia e Kumanovës deri në Prokurorinë publike ka dorëzuar padi penale kundër ish kreut të komunës së Kriva Pallankës Arsenco Aleksovski dhe kundër ish drejtorit të shkollës së mesme Gjorce Petrov ...

Padi për ish kryetarin e Kriva Pallankës

Albeu.com - 14.01.2018

Policia e Kumanovës ka dorëzuar në prokurori padi penale kundër personave A.A (57) dhe M.M (67) nga Krivapallanka, për shkak të ekzistimit të dyshimeve për kryerjen e veprës penale “keqpërdorim të ...

Ish-kryetari i një komune në Maqedoni pritet të përfundoj në burg

Almakos - 13.01.2018

Policia e Kumanovës deri në Prokurorinë publike ka dorëzuar padi penale kundër ish kreut të komunës së Kriva Pallankës Arsenco Aleksovski dhe kundër ish drejtorit të shkollës së mesme Gjorce Petrov ...

Padi penale për ish-kryetarin e Kriva Pallankës

Alb Portali - 13.01.2018

Policia e Kumanovës ka dorëzuar në Prokurorinë Publike padi penale kundër ish kreut të Komunës së Kriva Pallankës, Arsenco Aleksovski dhe kundër ish drejtorit të Shkollës së Mesme “Gjorce Petrov” për ...

Padi penale për ish-kryetarin e Kriva Pallankës

Portalb - 13.01.2018

Policia e Kumanovës ka dorëzuar në Prokurorinë Publike padi penale kundër ish kreut të Komunës së Kriva Pallankës, Arsenco Aleksovski dhe kundër ish drejtorit të Shkollës së Mesme “Gjorce Petrov” për ...