TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Të dënuarit e Grupit të Kumanovës në seancë: Fol shqip, këtu është Shqipëri (Foto/Video)

Telegrafi - 16.05.2019

Në atmosferë të tensionuar ka filluar seanca e sotme e Gjykatës së Apelit, në të cilën shqyrtohen ankesat e Grupit të Kumanovës, të cilët janë dënuar me burg për ngjarjet në Lagjen e Trimave.

Grupi i Kumanovës me këkresa para Gjykatës së Apelit

Ina - 16.05.2019

Grupi i Kumanovës kërkon hetim ndërkombëtar për rastin e tyre. Ata gjithashtu me një deklaratë të përbashkët, kërkojnë nga kryeministri Zoran Zaev të publikoj gjithçka që posedon lidhur me rastin e ...

Grupi Kumanovës i drejtohet gjykatëses: Fol shqip, këtu është Shqipëri, ju jeni ardhacakë

Alsat - 16.05.2019

Me një minutë heshtje për të rënët e grupit të Kumanovës në “lagjen e trimave”, ka filluar seanca gjyqësore në gjykatën e Apelit në Shkup, për rastin e Kumanovës.

Grupi i Kumanovës i drejtohet Gjykatëses maqedonase: Fol shqip, këtu është Shqipëri, ju keni ardh “izbeglica” këtu

Ina - 16.05.2019

Me një minutë heshtje për bashkëluftëtarët e rënë në Lagjen e Trimave, ka filluar seanca gjyqësore në Gjykatën e Apelit në Shkup, për rastin Lagja e Trimave.

Gjykata e Apelit do t’i shqyrtojë ankesat e ty gjykuarve për “Lagjen e trimave”

Portalb - 16.05.2019

Në Gjykatën e Apelit në Shkup sot dhe nesër duhet të shqyrtohen ankesat e 33 personave të gjykuar për këmbim zjarrin e përgjakshëm në “Lagjen e Trimave” në Kumanovë në maj të vitit 2015, në të cilin ...

Gjykata e Apelit sot shqyrton ankesat e të dënuarve për “Lagjen e Trimave”

Telegrafi - 16.05.2019

Gjykata e Apelit në Shkup sot dhe nesër duhet të shqyrtohen ankesat e 33 të dënuarve për ngjarjet në “Lagjen e Trimave” në maj të vitit 2015 në Kumanovë, në të cilat jetën e humbën 8 pjesëtarë të ...

Gjykata e Apelit do të vendos për Grupin e Kumanovës

Ina - 16.05.2019

Gjykata e Apelit në Shkup sot dhe nesër pritet të vendos lidhur me ankesat e 33 të dënuarëve të Grupit të Kumanovës lidhur me ngjarjet e 9 dhe 10 majit të 2015 në Lagjen e Trimave në Kumanovë.

Grupi Kumanovës i drejtohet gjykatëses: Fol shqip, këtu është Shqipëri, ju jeni ardhacakë

Tetova Sot - 16.05.2019

Me një minutë heshtje për të rënët e grupit të Kumanovës në “lagjen e trimave”, ka filluar seanca gjyqësore në gjykatën e Apelit në Shkup, për rastin e Kumanovës.

Grupi i Kumanovës: Këtu është Shqipëri

Gazeta Express - 16.05.2019

Me një minutë heshtje për bashkëluftëtarët e rënë në Lagjen e Trimave, ka filluar seanca gjyqësore në Gjykatën e Apelit në Shkup, për rastin Lagja e Trimave.

Gjykata e Apelit do t’i shqyrtojë ankesat e ty gjykuarve për “Lagjen e trimave”

Tetova Sot - 16.05.2019

Në Gjykatën e Apelit në Shkup sot dhe nesër duhet të shqyrtohen ankesat e 33 personave të gjykuar për këmbim zjarrin e përgjakshëm në “Lagjen e Trimave” në Kumanovë në maj të vitit 2015, në të cilin ...

Gjykata e Apelit do të shqyrtojë ankesat e Grupit të Kumanovës

Alsat - 16.05.2019

Gjykata e Apelit në Shkup sot do të shqyrtojë ankesat e 33 të dënuarve të Grupit të Kumanovës lidhur me ngjarjet e 9 dhe 10 majit të 2015 në Lagjen e Trimave në Kumanovë.

Grupi Kumanovës i drejtohet gjykatëses: Fol shqip, këtu është Shqipëri, ju jeni ardhacakë

Botasot - 16.05.2019

Me një minutë heshtje për të rënët e grupit të Kumanovës në “lagjen e trimave”, ka filluar seanca gjyqësore në gjykatën e Apelit në Shkup, për rastin e Kumanovës.

Gjykata e Apelit do t’i shqyrtojë ankesat e Grupit të Kumanovës

Gazeta Express - 16.05.2019

Gjykata e Apelit në Shkup sot do të shqyrtojë ankesat e 33 të dënuarve të Grupit të Kumanovës lidhur me ngjarjet e 9 dhe 10 majit të 2015 në Lagjen e Trimave në Kumanovë.

Gjykata e Apelit do të shqyrtojë ankesat e Grupit të Kumanovës

Botasot - 16.05.2019

Gjykata e Apelit në Shkup sot do të shqyrtojë ankesat e 33 të dënuarve të Grupit të Kumanovës lidhur me ngjarjet e 9 dhe 10 majit të 2015 në Lagjen e Trimave në Kumanovë.

Gjykata e Apelit do të shqyrtojë ankesat e Grupit të Kumanovës

Tetova Sot - 16.05.2019

Gjykata e Apelit në Shkup sot do të shqyrtojë ankesat e 33 të dënuarve të Grupit të Kumanovës lidhur me ngjarjet e 9 dhe 10 majit të 2015 në Lagjen e Trimave në Kumanovë.