TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PSP ka analizuar 476.249 sms porosi prej gjithsej 834.374, thotë raporti më i fundit i Prokurorisë

Portalb - 15.03.2019

Prokuroria publike speciale sot e publikoi raportin e rregullt gjashtëmujor për punën e vet dhe në atë thuhet që në periudhën e raportimit theks është vënë në analizën dhe përpunimin e gjithsej ...

Ja sa para ka harxhuar PSP gjatë vitit 2018-të

Flaka - 15.03.2019

Prokuroria e posaçme publik në raportin e saj tremujor, i cili u njoftua sot, tha se ka shpenzuar 195.3 milionë denarë gjatë gjithë vitit 2018, përcjell FLAKA.

PSP ka dëgjuar 96 përqind nga “bombat”

Flaka - 15.03.2019

Prokuroria Publike Speciale ka përpunuar 96 për qind të 606.555 dosjeve audio që ka. Raporti mbi punën e kësaj prokurorie për periudhën shtator 2018 – mars 2019 thotë se 453,281 biseda private janë ...

PSP-ja publikoi raportin e punës gjashtëmujore

Alsat - 15.03.2019

Gjatë gjashtë muajve të fundit, Prokuroria Speciale Publike ka analizuar thuajse 835 mijë porosi SMS. Janë kontrolluar më shumë se gjysma e tyre. Një numër i madh i porosive SMS tashmë paraqesin ...

PSP njofton se çka ka punuar në gjashtë muajt e kaluar

Medial - 15.03.2019

Shkup, 15 mars 2019 (MEDIAL) – Aktgjykime kundër tre personave në dy lëndë, ngritjen e dy akuzave për lëndët “Talir” dhe “Talir 2” si dhe hapjen e tetë hetimeve të reja kundër 64 personave.

PSP për vitin 2018 ka shpenzuar 195.3 milionë euro

Botasot - 15.03.2019

Prokuroria Speciale Publike, në raportin gjashtëmujor të publikuar sot, thuhet se ka shpenzuar 195.3 milionë euro gjatë gjithë vitit 2018. “Realizimi i përgjithshëm i buxhetit të miratuar për vitin ...

PSP-ja për një vit ka harxhuar 3.2 milionë euro

Almakos - 15.03.2019

Prokuroria Publike Speciale ka harxhuar 195.3 milionë denarë apo mbi 3,2 milionë euro gjatë vitit 2018. Kjo nënvizohet në raportin vjetor të këtij institucioni.

PSP-ja publikoi raportin e punës gjashtëmujore

Botasot - 15.03.2019

Gjatë gjashtë muajve të fundit, Prokuroria Speciale Publike ka analizuar thuajse 835 mijë porosi SMS. Janë kontrolluar më shumë se gjysma e tyre. Një numër i madh i porosive SMS tashmë paraqesin ...

Prokuroria Speciale ja sa milionë euro ka harxhuar gjatë 2018

Ina - 16.03.2019

Prokuroria Publike Speciale ka harxhuar 195.3 milionë denarë apo mbi 3,2 milionë euro gjatë vitit 2018. Kjo nënvizohet në raportin vjetor të këtij institucioni.

PSP-ja e Katicës dhe Fatimes për një vit ka harxhuar 3.2 milionë euro

Tetova Sot - 16.03.2019

Prokuroria Publike Speciale ka harxhuar 195.3 milionë denarë apo mbi 3,2 milionë euro gjatë vitit 2018. Kjo nënvizohet në raportin vjetor të këtij institucioni.

3.2 milionë euro kushton “haku” i Katicës dhe ekipit të saj

Flaka - 16.03.2019

Prokuroria Publike Speciale ka harxhuar 195.3 milionë denarë apo mbi 3,2 milionë euro gjatë vitit 2018. Kjo nënvizohet në raportin vjetor të këtij institucioni.