TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Gold Broker” rendit Maqedoninë të gjashtën në botë, për nga papunësia

Alsat - 12.02.2019

Sipas “Gold Broker”, Maqedonia për momentin renditet e gjashta në botë për nga papunësia, me 20% të popullatës që jetojnë në vend. Në vend të pare është renditur Kongo me 46%, e dyta është Bosna dhe ...

Maqedonia e gjashta në botë për nga numri i papunësisë

Telegrafi - 12.02.2019

Maqedonia është renditur ndër vendet me papunësi më të madhe në botë. Sipas “Gold Broker”, Maqedonia për momentin renditet e gjashta në botë për nga papunësia, me 20% të popullatës që jetojnë në ...

“Gold Broker” rendit Maqedoninë të gjashtën në botë, për nga papunësia

Almakos - 12.02.2019

Sipas “Gold Broker”, Maqedonia për momentin renditet e gjashta në botë për nga papunësia, me 20% të popullatës që jetojnë në vend. Në vend të pare është renditur Kongo me 46%, e dyta është Bosna dhe ...

Maqedonia e gjashta në botë për nga numri i papunësisë

Botasot - 12.02.2019

Maqedonia është renditur ndër vendet me papunësi më të madhe në botë. Sipas “Gold Broker”, Maqedonia për momentin renditet e gjashta në botë për nga papunësia, me 20% të popullatës që jetojnë në ...