TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sektori bankar në Kosovë ka përmbyllur Konferencën Vjetore

Telegrafi - 06.12.2018

Sektori bankar në Kosovë ka përmbyllur konferencën vjetore në të cilën u diskutua mbi të arriturat e sektorit për vitin 2018 dhe për mundësitë dhe perspektivën e vitit të ardhshëm.

Shqetësime për ngritjen e tarifave nga bankat

Botasot - 06.12.2018

Përfaqësues të institucioneve financiare jo bankare janë të shqetësuar me shërbimet e bankave, veçmas për ngritjen e tarifave. Kështu u tha në tryezën e Odës Ekonomike me Guvernatorin e Bankës ...

Kërkohet mbështetje për sektorin bankar, plaçkitjet e fundit të hetohen

Medial - 06.12.2018

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë (OEAK) ka organizuar tryezë diskutimi me temë “Rëndësia e sektorit bankar në zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik të Kosovës”, raporton Ekonomia Online.

Bizneset me shqetësime për ngritjen e tarifave nga bankat

Telegrafi - 06.12.2018

Përfaqësues të institucioneve financiare jo bankare janë të shqetësuar me shërbimet e bankave, veçmas për ngritjen e tarifave. Kështu u tha në tryezën e Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë me ...

Mehmeti: Sektori bankar, kontribuues në rritjen ekonomike të vendit

Telegrafi - 05.12.2018

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti, në konferencën vjetore të bankave se sektori bankar i Kosovës, ka thënë se në vitet e fundit ka rritur në masë të konsiderueshme rolin e tij ...

FMN: Bankat në Kosovë janë në pozitë të shkëlqyeshme

Medial - 05.12.2018

Përfaqësuesi rezident i Fondit Monetar Ndërkombëtarë në Kosovë, Ruud Vermeulen, tha se bankat në Kosovë janë në pozitë të shkëlqyeshme për të absorbuar tronditjet nga ndonjë krizë, transmeton ...

Sektori bankar po kontribuon në rritjen e qëndrueshme ekonomike, kërkohet më shumë siguri

Medial - 05.12.2018

Sektori bankar po vazhdon t’i kontribuojë rritjes së qëndrueshme të ekonomisë së vendit, u tha në Konferencën Vjetore të Bankave të Kosovës, raporton Ekonomia Online.

Shqetësime për ngritjen e tarifave nga bankat

Koha.net - 06.12.2018

Përfaqësues të institucioneve financiare jo bankare janë të shqetësuar me shërbimet e bankave, veçmas për ngritjen e tarifave. Kështu u tha në tryezën e Odës Ekonomike me Guvernatorin e Bankës ...

Mehmeti: Sektori bankar, kontribuues në rritjen ekonomike të vendit

Koha.net - 05.12.2018

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti ka thënë në konferencën vjetore të bankave se sektori bankar i Kosovës, në vitet e fundit ka rritur në masë të konsiderueshme ...