TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Veliaj i dorëzon “Medaljen e Mirënjohjes” violinistit Tedi Papavrami

ABC News - 16.05.2019

Kryetari i Bashkisë së Tiranës vlerësoi me “Medaljen e Mirënjohjes” violinistin Tedi Papavrami. Veliaj e cilësoi Papavramin model frymëzimi për artistët e rinj.

Veliaj i dorëzon “Medaljen e Mirënjohjes” violinistit shqiptar

BalkanWeb - 16.05.2019

Violinisti shqiptar me famë botërore, Tedi Papavrami dhe pianisti François Frederic-Guy sollën mjeshtërisht për publikun kryeqytetas në sallën e Qendrës Kulturore të Katedrales Orthodokse tingujt e ...

Veliaj i dorëzon “Medaljen e mirënjohjes” violinistit shqiptar: Frymëzim për artistët e rinj

Java News - 16.05.2019

Violinisti shqiptar me famë botërore, Tedi Papavrami dhe pianisti François Frederic-Guy sollën mjeshtërisht për publikun kryeqytetas në sallën e Qendrës Kulturore të Katedrales Orthodokse tingujt e ...

Veliaj i dorëzon “Medaljen e Mirënjohjes” violinistit shqiptar

Medial - 16.05.2019

Violinisti shqiptar me famë botërore, Tedi Papavrami dhe pianisti François Frederic-Guy sollën mjeshtërisht për publikun kryeqytetas në sallën e Qendrës Kulturore të Katedrales Orthodokse tingujt e ...