TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

‘Lista e zezë’ e Tatimeve, 74 biznese VIP kanë 220 milionë euro borxhe

Java News - 13.09.2017

Bizneset e mëdha, të ashtuquajturit VIP-a, po rezultojnë shumë problematikë në Shqipëri, si në marrëdhëniet me bankat, ashtu dhe me institucionet tatimore e doganore.

Bizneset 750 milionë euro borxhe në Tatime, Ahmetaj paralajmëron fushatë kontrollesh brenda shtatorit në subjektet e ...

SOT - 13.09.2017

Informaliteti i lartë në ekonominë shqiptare bëri që qeveria të ndërhyjë me dorë të “hekurt” dy vjet më parë. Aksioni anti-informalitet ka dhënë rezultat në formalizimin e biznesit të vogël, por edhe ...

570 mln € borxh tatimeve, 18 mijë biznese në listën e ‘zezë’

Java News - 12.09.2017

Drejtoria e Tatimeve Prej vitit 2011 Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve publikon një listë të bizneseve debitorë të cilat janë objekt i mbledhjes më forcë të borxhit.