TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

AUV: Vaksinimin e furnizojnë dhe kryejnë shoqatat e veterinarëve tashmë me dakada

Telegrafi - 13.08.2019

Seri e zbehtë televizive është edhe konferenca e sotme për shtyp për anëtarin e Komitetit ekzekutiv të OBRM-PDUKM-së, Cvetan Tripunovski, i cili në emër të partisë së tij, e akuzon Agjencinë për ...

AUV: Vaksinimin e furnizojnë dhe kryejnë shoqatat e veterinarëve tashmë me dakada

Botasot - 13.08.2019

Seri e zbehtë televizive është edhe konferenca e sotme për shtyp për anëtarin e Komitetit ekzekutiv të OBRM-PDUKM-së, Cvetan Tripunovski, i cili në emër të partisë së tij, e akuzon Agjencinë për ...

Nuk ka raste të reja nga “Antraks”, pse Agjencia për veterinari fshehu lajmin?

Zhurnal - 12.08.2019

Shkup, 12 gusht – Nuk ka raste të reja të të prekurve nga sëmundja e Antraksit, as në mes bagëtive as individë të infektuar. Pas katër vitesh sëmundja është konfirmuar në një tufë delesh në fshatin ...

Antraksi, AUV: Nuk ka nevojë për senzacion, situata nën kontroll

Flaka - 12.08.2019

Antraksi është sëmundje që në vendin tonë ekziston me decenie dhe nuk ka ven për panikë sqarojnë nga Agjencia për Ushqim dhe Veterinari . Sipas drejtorit të AUV-së, Zoran Atanasov, nuk janë ...

Sëmundja e antraksit, 22 vendbanime të Maqedonisë nën rrezik

Alsat - 12.08.2019

Në 22 vendbanime të Maqedonisë ekziston rreziku për përhapjen e sëmundjes antraks. Pas rastit të paraqitur disa ditë më parë në fshatin Strogomishtë të poshtme të Kërçovës tek një tufë dhënsh, ...

Atanasov: Të mos bëhet senzacion nga antraksi, sëmundja nuk është e re dhe është nën kontroll

Medial - 12.08.2019

Shkup, 12 gusht 2019 (MEDIAL) – Dukuria e antraksit nuk është asgjë e re, e as e pazakonshme. Edhe deri më tani në vend sëmundja ishte e regjistruar. Është e pranishme këtu me dekada.

Atanasov: Të mos bëhet sensacion me antraksin, sëmundja është nën kontroll

Telegrafi - 12.08.2019

Drejtori i Agjencisë për Ushqim dhe Veterinari (AUV), Zoran Atanasov në konferencë për shtyp tha se shfaqja e antraksit nuk është diçka e re dhe se kjo sëmundje ka qenë e regjistruar në Maqedoni dhe ...

ANTRAKS në Maqedoni të Veriut, rrezikohen 22 vendbanime nga kjo sëmundje vdekjeprurëse

Gazeta Express - 12.08.2019

Në 22 vendbanime të Maqedonisë ekziston rreziku për përhapjen e sëmundjes antraks. Pas rastit të paraqitur disa ditë më parë në fshatin Strogomishtë të poshtme të Kërçovës tek një tufë dhënsh, ...

Atanasov: Të mos bëhet senzacion nga antraksi sëmundja nuk është e re dhe është nën kontroll

Portalb - 12.08.2019

Dukuria e antraksit nuk është asgjë e re, e as e pazakonshme. Edhe deri më tani në vend sëmundja ishte e regjistruar. Është e pranishme këtu me dekada.

Sëmundja e antraksit, 22 vendbanime të Maqedonisë nën rrezik

Tetova Sot - 12.08.2019

Në 22 vendbanime të Maqedonisë ekziston rreziku për përhapjen e sëmundjes antraks. Pas rastit të paraqitur disa ditë më parë në fshatin Strogomishtë të poshtme të Kërçovës tek një tufë dhënsh, ...

Atanasov: Të mos bëhet senzacion nga antraksi sëmundja nuk është e re dhe është nën kontroll

Zhurnal - 12.08.2019

Shkup, 12 gusht, zhurnal.mk – Dukuria e antraksit nuk është asgjë e re, e as e pazakonshme. Edhe deri më tani në vend sëmundja ishte e regjistruar. Është e pranishme këtu me dekada.

22 vendbanime të Maqedonisë rrezikohen nga sëmundja e antraksit

Flaka - 12.08.2019

Në 22 vendbanime të Maqedonisë ekziston rreziku për përhapjen e sëmundjes antraks. Pas rastit të paraqitur disa ditë më parë në fshatin Strogomishtë të poshtme të Kërçovës tek një tufë dhënsh, ...