TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Qeveria ndan fondet për zgjedhjet, përjashton PD e LSI. Ja shuma, pjesën kryesore e merr …

Botasot - 16.05.2019

Qeveria ka miratuar një projektvendim për shpërndarjen e fondeve për partitë politike që marrin pjesë në zgjedhjet vendore të 30 qershorit. Projektvendimi i qeverisë i është kaluar për miratim ...

Ndahen fondet për zgjedhjet, përjashtohen PD dhe LSI

Java News - 16.05.2019

Miratohet projektvendimi për shpërndarjen e fondeve për partitë politike të cilat marrin pjesë në zgjedhjet lokale të 30 qershorit. Projektvendimi i miratuar nga qeveria i ka kaluar Kuvendit dhe ...

Ndahen fondet për zgjedhjet, përjashtohen PD dhe LSI

LajmiFundit - 16.05.2019

Miratohet projektvendimi për shpërndarjen e fondeve për partitë politike të cilat marrin pjesë në zgjedhjet lokale të 30 qershorit. Projektvendimi i miratuar nga qeveria i ka kaluar Kuvendit dhe ...