TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Fushata "Të shpëtojmë zemrën blu të Europës"

VOA - 16.05.2018

Shoqata “Eko Albania” i është bashkuar fushatës ndërgjegjësuese "Të shpërtojmë zemrën blu të Europës," e cila synon mbrojtjen e lumejve të Ballkanit që rrezikohen nga ndërtimi i hidrocentraleve, siç ...

Haradinaj: Nuk presim pa kufi për ushtrinë e Kosovës

VOA - 15.05.2018

Në Kosovë, kryeministri Ramush Haradinaj tha sot se vendi nuk do të presë pa kufi, por do të veprojë drejt shndërrimit të Forcës së Sigurisë në ushtri të Kosovës, edhe pa ndryshime kushtetuese.

Shqipëri - Dita Ndërkombëtare e Familjes

VOA - 15.05.2018

Sot është Dita Ndërkombëtare e Familjes. Veprimtarët në Tiranë diskutuan në një tryezë e rrumbullakët mbi gjendjen e vështirë të familjes shqiptare, dhunës dhe krizës brenda saj.