TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Ndikuesit”, Budini vendos gazetarët përballë politikanëve

Top Channel - 08.11.2019

Është e vështirë të kuptosh historinë politike nëse në radhë të parë nuk analizon rolin e ndikuesve. “Influencers” i njohim ata më shumë sot në rrjetet sociale.

Belina Budini bën bashkë në një libër ndikuesit gazetarë përballë politikanëve

BalkanWeb - 08.11.2019

Dekania e Fakultetit të Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale në Universitetin Europian të Tiranës, Belina Budini promovon librin e saj të tretë në fushën e komunikimit dhe të mediave.

Belina Budini bën bashkë në një libër ndikuesit gazetarë përballë politikanëve

Medial - 08.11.2019

Dekania e Fakultetit të Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale në Universitetin Europian të Tiranës, Belina Budini promovon librin e saj të tretë në fushën e komunikimit dhe të mediave.