TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Opozita në kërkim të formulës për zgjedhje të parakohshme

Evropaelire - 16.04.2018

Opozita në Kuvendin e Kosovës vazhdon të kontestojë legjitimitetin e qeverisë aktuale të Kosovës, por zyrtarisht nuk ka ndërmarrë ndonjë nismë drejt ngritjes së ndonjë mocioni të mosbesimit, sado që ...

Ministrat me aktakuza duhet të ndjekin shembullin e Aganit

Tetova Sot - 16.04.2018

Ngritja e aktakuzave ndaj qeveritarëve, është shenjë e mirë në një shtet demokratik, por kjo nuk mund të thuhet edhe për Kosovën, ku drejtësia ndikohet nga politika, në një mënyrë, ose tjetrën dhe ku ...

Abdixhiku: Pesë Ministra Në Peshoren e Drejtësisë, Shkarkoni!

Zhurnal - 16.04.2018

Abdixhiku: Pesë Ministra Në Peshoren e Drejtësisë, Shkarkoni! Prishtinë, 16 prill - Deputeti i LDK-së, Lumir Abdixhiu kërkoi nga kryeministri shkarkimin e ministrave me aktakuza dhe atyre nën hetime, ...

Abdixhiku: Rekord i ri, 25 % e kabinetit qeveritar nën hetime

Koha.net - 16.04.2018

Deputeti i LDK-së, Lumir Abdixhiku tha se si është e mundur që Kadri Veseli dhe Ramush Haradinaj mbajnë afër kaq shumë njerëz me kaq shumë aktakuza për krim.

Abdixhiku: Qeveria Haradinaj me 25 për qind të kabinetit me aktakuzë

Lajmi.net - 16.04.2018

Deputeti nga radhëët e LDK-së, Lumir Abdixhiku në seancën e Kuvendit ka thënë se është e çuditshme se si pas ngritjes së aktakuzave për disa ministra e deputetë nga Prorkruroria e Kosovës, Qeveria ...

Hoti: Personat me aktakuzë po vazhdojnë të jenë pjesë e Qeverisë Haradinaj

Telegrafi - 16.04.2018

Shefi i Grupit parlamentar i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti tha sot në Kuvendin e Kosovës se personat me aktakuzë po vazhdojnë të jenë pjesë e Qeverisë.

Hoti: Ministrat me aktakuza duhet të shkarkohen

Koha.net - 16.04.2018

Avdullah Hoti nga Grupi Parlamentar i LDK-së gjatë kohës për deklarime jashtë rendit të ditës, ka ngritur shqetësimin lidhur me ministrat në kabinetin qeveritar që kanë aktakuza.

Hoti: Haradinaj fali Rikallon, tash lë në qeveri të akuzuar të tjerë

Gazeta Express - 16.04.2018

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK’së, Avdullah Hoti, në seancën e sotme të Kuvendin, ka kritikuar qeverinë Haradinaj për mbajtjen e ministrave të cilëve u janë ngritur ...

Hoti: Haradinaj po i mban në Qeveri, ministrat me aktakuza

Lajmi.net - 16.04.2018

Shefi i grupit parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti në seancën e Kuvendit të Kosovës ka thënë se Qeveria nuk mund të qëndroj me ministra të cilët kanë aktakuza.

Opozita në kërkim të formulës për zgjedhje të parakohshme

Koha.net - 16.04.2018

Opozita në Kuvendin e Kosovës vazhdon të kontestojë legjitimitetin e qeverisë aktuale të Kosovës, por zyrtarisht nuk ka ndërmarrë ndonjë nismë drejt ngritjes së ndonjë mocioni të mosbesimit, sado që ...

Hoti: Personat me aktakuzë po vazhdojnë të jenë pjesë e Qeverisë Haradinaj

Almakos - 16.04.2018

Shefi i Grupit parlamentar i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti tha sot në Kuvendin e Kosovës se personat me aktakuzë po vazhdojnë të jenë pjesë e Qeverisë.

Opozita në kërkim të formulës për zgjedhje të parakohshme

Lajmi.net - 16.04.2018

Opozita në Kuvendin e Kosovës vazhdon të kontestojë legjitimitetin e qeverisë aktuale të Kosovës, por zyrtarisht nuk ka ndërmarrë ndonjë nismë drejt ngritjes së ndonjë mocioni të mosbesimit, sado që ...

Opozita në kërkim të formulës për zgjedhje të parakohshme

Almakos - 16.04.2018

Opozita në Kuvendin e Kosovës vazhdon të kontestojë legjitimitetin e qeverisë aktuale të Kosovës, por zyrtarisht nuk ka ndërmarrë ndonjë nismë drejt ngritjes së ndonjë mocioni të mosbesimit, sado që ...

Opozita në kërkim të formulës për zgjedhje të parakohshme

Telegrafi - 16.04.2018

Opozita në Kuvendin e Kosovës vazhdon të kontestojë legjitimitetin e qeverisë aktuale të Kosovës, por zyrtarisht nuk ka ndërmarrë ndonjë nismë drejt ngritjes së ndonjë mocioni të mosbesimit, sado që ...

Opozita në kërkim të formulës për zgjedhje të parakohshme në Kosovë

Gazeta Tema - 16.04.2018

Opozita në Kuvendin e Kosovës vazhdon të kontestojë legjitimitetin e qeverisë aktuale të Kosovës, por zyrtarisht nuk ka ndërmarrë ndonjë nismë drejt ngritjes së ndonjë mocioni të mosbesimit, sado që ...