TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

India arreston një politikan të Kashmirit në aeroport

Gazeta Express - 14.08.2019

Një politikan nga Kashmiri i administruar nga India, është bërë e ditur të jetë arrestuar në Nju Delhi, dhe është dërguar sërish në këtë rajon, transmeton BBC.

Presidenti pakistanez paralajmëron kundër imponimit të luftës

Medial - 14.08.2019

Presidenti i Pakistanit, Arif Alvi, ka deklaruar se vendi i tij do të mbrojë plotësisht veten nëse imponohet një luftë, pasi tensionet janë në rritje pas revokimit të statusit të veçantë të rajonit ...

Pakistani i bën thirrje Këshillit të Sigurimit të diskutojë për Kashmirin

Evropaelire - 14.08.2019

Pakistani bëri thirrje për një takim urgjent të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara pas vendimit të Indisë për të shfuqizuar autonominë e Kashmirit, që administrohet prej saj.

Pakistani dënon kufizimet e lirisë fetare në Kashmir

Alsat - 14.08.2019

Pakistani ka dënuar kufizimin e lirisë fetare të muslimanëve nga qeveria indiane në Kashmirin e administruar nga India. Ministria e Jashtme e Pakistanit akuzoi se India ka kufizuar lirinë fetare të ...

Pakistani i kërkon Këshillit të Sigurimit të OKB-së që të mblidhet për Kashmirin

Botasot - 14.08.2019

Qeveria pakistaneze kërkoi nga Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara që të mblidhen dhe të diskutojnë rreth vendimit të Indisë për revokimin e statusit të veçantë të Jammut dhe Kashmirit.

Kashmiri 'në dry'

Evropaelire - 13.08.2019

Rrugët në Kashmir janë të qeta, përderisa tensionet janë në rritje pas vendimit të Indisë për të shfuqizuar autonominë e pjesës së administruar prej saj në Kashmir.

India arreston një politikan të Kashmirit në aeroport

Evropaelire - 14.08.2019

Një politikan nga Kashmiri i administruar nga India, është bërë e ditur të jetë arrestuar në Nju Delhi, dhe është dërguar sërish në këtë rajon, transmeton BBC.

Pakistani i bën thirrje Këshillit të Sigurimit të diskutojë për Kashmirin

Koha.net - 14.08.2019

Pakistani bëri thirrje për një takim urgjent të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara pas vendimit të Indisë për të shfuqizuar autonominë e Kashmirit, që administrohet prej saj.

Festa e Bajramit shumë ndryshe kaloi në këtë qytet

Portalb - 12.08.2019

Forca të shtuara të sigurisë indiane kanë vazhduar të qëndrojnë në Kashmirin e drejtuar nga India gjatë shënimit të Festës islame të Bajramit, pas shqetësimeve për mbajtje të protestave, meqë këtij ...

Xhamu dhe Kashmir, qytetarët në namazin e Bajramit nën shoqërimin e ushtarëve indianë

Medial - 12.08.2019

India edhe për Kurban Bajram ka vazhduar kufizimet që zbaton pas vendimeve të tij për heqjen e statusit të veçantë të rajonit Xhamu dhe Kashmir dhe të ndarjes së këtij rajoni në dy pjesë, transmeton ...

India arreston një politikan të Kashmirit në aeroport

Botasot - 14.08.2019

Një politikan nga Kashmiri i administruar nga India, është bërë e ditur të jetë arrestuar në Nju Delhi, dhe është dërguar sërish në këtë rajon, transmeton BBC.

Pakistani i bën thirrje Këshillit të Sigurimit të diskutojë për Kashmirin

Lajmi.net - 14.08.2019

Islamabadi thotë se kjo masë kërcënon paqen ndërkombëtare dhe mund të çojë në spastrim etnik dhe gjenocid në rajonin me shumicë myslimane. Kryeministri i Pakistanit, Imran Khan, do të kalojë 14 ...

Festë e zbehtë e Bajramit në Kashmirin e drejtuar nga India

BalkanWeb - 12.08.2019

KASHMIR Forca të shtuara të sigurisë indiane kanë vazhduar të qëndrojnë në Kashmirin e drejtuar nga India gjatë shënimit të Festës islame të Bajramit, pas shqetësimeve për mbajtje të protestave, meqë ...

Arrestohet politikani, po shkonte në aeroportin turk

BalkanWeb - 14.08.2019

Një politikan nga Kashmiri i administruar nga India, është bërë e ditur të jetë arrestuar në Nju Delhi, dhe është dërguar sërish në këtë rajon, transmeton BBC.

Pakistani i bën thirrje Këshillit të Sigurimit të diskutojë për Kashmirin

Botasot - 14.08.2019

Pakistani bëri thirrje për një takim urgjent të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara pas vendimit të Indisë për të shfuqizuar autonominë e Kashmirit, që administrohet prej saj.

Indi/ Arrestohet në aeroport politikani, po udhëtonte drejt Turqisë

Mapo - 14.08.2019

Një politikan nga Kashmiri i administruar nga India, është bërë e ditur të jetë arrestuar në Nju Delhi, dhe është dërguar sërish në këtë rajon, transmeton BBC.

Pakistani i bën thirrje Këshillit të Sigurimit të diskutojë për Kashmirin

Telegrafi - 14.08.2019

Pakistani bëri thirrje për një takim urgjent të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara pas vendimit të Indisë për të shfuqizuar autonominë e Kashmirit, që administrohet prej saj.