TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Admirali Brun-Hansen u takua me shefin e SHM-së Gjurçinovski dhe ministren e Mbrojtjes Shekerinska

Medial - 13.08.2019

Shkup, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Shefi i Shtatmadhorisë së forcave të armatosura të Norvegjisë, admirali Hakon Brun-Hansen sot qëndroi në Ministrinë e Mbrojtjes ku u takua me nikoqirin e tij shefin e ...

Pendarovski e priti shefin e SHM-së së forcave të armatosura norvegjeze, admiralin Brun-Hansen

Medial - 13.08.2019

Shkup, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Me anëtarësimin e ardhshëm të vendit në NATO hapen mundësi të reja për zgjerimin e partneritetit midis armatave të Norvegjisë dhe të Maqedonisë së Veriut, konkluduan ...

Shefi i SHM-së së armatës norvegjeze për vizitë në Shkup

Medial - 13.08.2019

Shkup, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Një delegacion i forcave të armatosura të Mbretërisë së Norvegjisë, i kryesuar nga shefi i SHM-së së forcave të armatosura, admiral Hakon Brun Hansen prej dje është ...

Pendarovski e priti shefin e SHM-së së forcave të armatosura norvegjeze, admiralin Brun-Hansen

Zhurnal - 13.08.2019

Shkup, 13 gusht, zhurnal.mk – Me anëtarësimin e ardhshëm të vendit në NATO hapen mundësi të reja për zgjerimin e partneritetit midis armatave të Norvegjisë dhe të Maqedonisë së Veriut, konkluduan ...

Shefi i armatës norvegjeze për vizitë në Shkup

Telegrafi - 13.08.2019

Një delegacion i forcave të armatosura të Mbretërisë së Norvegjisë, i kryesuar nga shefi i SHM-së së forcave të armatosura, admiral Hakon Brun Hansen prej dje është për vizitë zyrtare në Republikën e ...

Pendarovski e priti shefin e SHM-së së forcave të armatosura norvegjeze, admiralin Brun-Hansen

Gazeta Express - 13.08.2019

Me anëtarësimin e ardhshëm të vendit në NATO hapen mundësi të reja për zgjerimin e partneritetit midis armatave të Norvegjisë dhe të Maqedonisë së Veriut, konkluduan presidenti i Republikës së ...

Shefi i armatës norvegjeze për vizitë në Shkup

Zhurnal - 13.08.2019

Shkup, 13 gusht, zhurnal.mk – Një delegacion i forcave të armatosura të Mbretërisë së Norvegjisë, i kryesuar nga shefi i SHM-së së forcave të armatosura, admiral Hakon Brun Hansen prej dje është për ...

Pendarovski e priti shefin e SHM-së së forcave të armatosura norvegjeze, admiralin Brun-Hansen

Tetova Sot - 13.08.2019

Me anëtarësimin e ardhshëm të vendit në NATO hapen mundësi të reja për zgjerimin e partneritetit midis armatave të Norvegjisë dhe të Maqedonisë së Veriut, konkluduan presidenti i Republikës së ...

Shefi i armatës norvegjeze viziton Shkupin

Gazeta Express - 13.08.2019

Një delegacion i forcave të armatosura të Mbretërisë së Norvegjisë, i kryesuar nga shefi i SHM-së së forcave të armatosura, admiral Hakon Brun Hansen prej dje është për vizitë zyrtare në Republikën e ...

Pendarovski e priti shefin e SHM-së së forcave të armatosura norvegjeze, admiralin Brun-Hansen

Flaka - 13.08.2019

Me anëtarësimin e ardhshëm të vendit në NATO hapen mundësi të reja për zgjerimin e partneritetit midis armatave të Norvegjisë dhe të Maqedonisë së Veriut, konkluduan presidenti i Republikës së ...

Shefi i armatës norvegjeze për vizitë në Shkup

Botasot - 13.08.2019

Një delegacion i forcave të armatosura të Mbretërisë së Norvegjisë, i kryesuar nga shefi i SHM-së së forcave të armatosura, admiral Hakon Brun Hansen prej dje është për vizitë zyrtare në Republikën e ...