TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hoti takohet me të rinjtë që përfaqësojnë Luginën e Preshevës

Medial - 12.06.2019

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, ka takuar dy të rinj që përfaqësojnë Luginën e Preshevës. Almin Shaqiri, këshilltar në Kuvendin Komunal të Preshevës dhe Altin Borici, ...

Hoti takohet me të rinjtë që përfaqësojnë Luginën e Preshevës

Botasot - 12.06.2019

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, ka takuar dy të rinj që përfaqësojnë Luginën e Preshevës. Almin Shaqiri, këshilltar në Kuvendin Komunal të Preshevës dhe Altin Borici, ...

Hoti takohet me të rinjtë që përfaqësojnë Luginën e Preshevës

Lajmi.net - 12.06.2019

Almin Shaqiri, këshilltar në Kuvendin Komunal të Preshevës dhe Altin Borici, Shef i Zyrës për të Rinj në Komunën e Preshevës iu kanë adresuar Rexhep Hotit me disa kërkesa të cilat ky i fundit i ...