TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Këshilli Qendror për riaktivizimin e PPD flet për rastin “Reket”

Tetova Sot - 13.08.2019

Këshilli Qendror për riaktivizimin e Partisë për Prosperitet Demokratik me vemendje të posaçme i ndjek zhvillimet rreth skandaleve të njëpasnjëshme të udhëheqjes me institucionet shtetërore dhe ...

Këshilli Qendror për riaktivizimin e PPD flet për rastin “Reket”

Flaka - 13.08.2019

Këshilli Qendror për riaktivizimin e Partisë për Prosperitet Demokratik me vemendje të posaçme i ndjek zhvillimet rreth skandaleve të njëpasnjëshme të udhëheqjes me institucionet shtetërore dhe ...