TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Audi A4 është lansuar për të rivalizuar me BMW X3 Series (Foto)

Telegrafi - 15.05.2019

Sedani i fuqishmëm ka pësuar përditësime të mëdha, që të jetë edhe më i kërkuar në treg Qetësia në botën e automobilizmit, është trazuar nga lansimi i gjeneratës së pestë të Audi A4, transmeton ...

Audi rifreskon modelet e A4-shit

Koha.net - 15.05.2019

Pas lansimit të S4 TDI në fillim të majit, Audi zbuloi edhe pjesën tjetër të familjes A4 të ridizajnuar. Ristilizimi i butë i Audi A4 është kryer pothuajse një vit më parë, dhe prodhuesi gjerman ...

Audi rifreskon familjen A4

Botasot - 15.05.2019

Pas lansimit të S4 TDI në fillim të majit, Audi zbuloi edhe pjesën tjetër të familjes A4 të ridizajnuar. Ristilizimi i butë i Audi A4 është kryer pothuajse një vit më parë, dhe prodhuesi gjerman ...

Prezantohen modelet e reja të Audi A4 – çmimet, detajet, pamjet

Gazeta Express - 15.05.2019

Pas lansimit të S4 TDI në fillim të majit, Audi zbuloi edhe pjesën tjetër të familjes A4 të ridizajnuar. Ristilizimi i butë i Audi A4 është kryer pothuajse një vit më parë, dhe prodhuesi gjerman ...

Audi rifreskon familjen A4

Flaka - 15.05.2019

Pas lansimit të S4 TDI në fillim të majit, Audi zbuloi edhe pjesën tjetër të familjes A4 të ridizajnuar. Ristilizimi i butë i Audi A4 është kryer pothuajse një vit më parë, dhe prodhuesi gjerman ...

Prezantohen modelet e reja të Audi A4 – çmimet, detajet, pamjet

Ina - 16.05.2019

Pas lansimit të S4 TDI në fillim të majit, Audi zbuloi edhe pjesën tjetër të familjes A4 të ridizajnuar. Ristilizimi i butë i Audi A4 është kryer pothuajse një vit më parë, dhe prodhuesi gjerman ...

Audi rifreskon modelet e A4-shit (FOTO)

Medial - 16.05.2019

Pas lansimit të S4 TDI në fillim të majit, Audi zbuloi edhe pjesën tjetër të familjes A4 të ridizajnuar. Ristilizimi i butë i Audi A4 është kryer pothuajse një vit më parë, dhe prodhuesi gjerman ...