TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Banka Botërore parashikon rritje të ekonomisë globale prej 3,1 për qind në vitin 2018

Idividi - 12.01.2018

Uashington, 10 janar 2018 (MIA) - Banka Botërore parashikon rritje të ekonomisë globale prej 3,1 për qind këtë vit, që është rezultati më i mirë i saj në shtatë vitet e fundit.

Me rritjen e besimit te institucionet deri në rritje më të lartë ekonomike

Flaka - 11.01.2018

Rritja ekonomike prej 3.2 për qind këtë vit dhe 3.9 për qind vitin e ardhshëm është e arritshme nëse situata politike stabilizohet dhe biznesi rrit besimin tek institucionet, përcjell FLAKA.

Ekonomia botërore do të rritet 3.1% në vitin 2018

Telegrafi - 11.01.2018

Banka Botërore (BB) parashikon që ekonomia globale do të rritet me 3.1 për qind në vitin 2018 pasi viti 2017 ishte shumë më i fortë se që pritej, meqë është duke vazhduar rimëkëmbja në fushën e ...

Banka Botërore: Ekonomia në Eurozonë, në lulëzim

SOT - 10.01.2018

Banka Botërore thotë se ekonomia në Eurozonë është rritur më shpejt nga sa parashikohej në vitin 2017, tendencë kjo që pritet të vijojë edhe gjatë këtij viti.

BB: Ekonomia e Maqedonisë këtë vit me rritje prej 3,2 për qind

Portalb - 10.01.2018

Rritja e ekonomisë së Maqedonisë gjatë këtij viti do të jetë 3,2 për qind, parashikoi Banka Botërore në raportin më të ri për perspektivat ekonomike. Sipas BB, në Maqedoni pas tejkalimit të krizës ...

BB: Ekonomia shqiptare do të ngadalësohet përgjatë tre viteve të ardhshme

RTSH - 10.01.2018

Banka Botërore vlerëson se ekonomia shqiptare do të ngadalësohet përgjatë tre viteve të ardhshme. Në raportin e fundit mbi “Perspektivën Ekonomike Globale”, parashikimet e Bankës Botërore për ecurinë ...

Banka Botërore: Ekonomia e Maqedonisë do të rritet për 3,9%

Telegrafi - 10.01.2018

Sipas raportit më të ri të Bankës Botërore, ekonomia e Maqedonisë pritet që të ketë një rritje prej 3,2%, përcjell Telegrafi Maqedoni. Raporti thotë se pas tejkalimit të krizës politike, probleme ...

BB: Rritja ekonomike në Maqedoni në 2018, në 3.2%

Flaka - 10.01.2018

Rritja e ekonomisë së Maqedonisë gjatë këtij viti do të jetë 3, 2 për qind, parashikoi Banka Botërore në raportin më të ri për perspektivat ekonomike.

BB: Ekonomia e Maqedonisë këtë vit me rritje prej 3,2 për qind

Zhurnal - 10.01.2018

BB: Ekonomia e Maqedonisë këtë vit me rritje prej 3,2 për qind Shkup, 10 Janar - Rritja e ekonomisë së Maqedonisë gjatë këtij viti do të jetë 3,2 për qind, parashikoi Banka Botërore në raportin më të ...