TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Këngëtarja ikonë flet për jetën e saj të vështirë: U lodha duke i bërë të tjerët të lumtur

Botasot - 11.09.2019

Ikona e muzikës Tina Turner në moshën 79-vjeçare ka vendosur të flasë për jetën e saj dhe problemet që ka pasur ndër vite. “Unë thjesht vazhdoja. Ne vazhdojmë duke shpresuar se diçka do të vijë.

Tina Turner flet për të kaluarën: Kam pasur jetë të tmerrshme

Telegrafi - 10.09.2019

Këngëtarja e famshme amerikane, Tina Turner, e ka lënë pas të kaluarën. “Kam pasur një jetë të tmerrshme”, tha 79 vjeçarja për New York Times. “Unë thjesht vazhdoja.

Këngëtarja ikonë flet për jetën e saj të vështirë: U lodha duke i bërë të tjerët të lumtur

Tetova Sot - 11.09.2019

Ikona e muzikës Tina Turner në moshën 79-vjeçare ka vendosur të flasë për jetën e saj dhe problemet që ka pasur ndër vite. “Unë thjesht vazhdoja. Ne vazhdojmë duke shpresuar se diçka do të vijë.

Tina Turner flet për të kaluarën: Kam pasur jetë të tmerrshme

Botasot - 10.09.2019

Këngëtarja e famshme amerikane, Tina Turner, e ka lënë pas të kaluarën. “Kam pasur një jetë të tmerrshme”, tha 79 vjeçarja për New York Times. “Unë thjesht vazhdoja.