TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Vita” donacion për edukimin e 650 fëmijëve si dhe heq qumështin dhe lëngjet për një vit

Telegrafi - 19.05.2017

SOS Fshatrat e Fëmijëve të Kosovës, kanë organizuar një mbrëmje me moton “Unë jap shpresë”. Në këtë organizim shumë donatorë kanë dhënë kontributin e tyre për fëmijët të cilët jetojnë në SOS Fshatra, ...

Banka Ekonomike dhuron donacion për SOS Fshatrat e Fëmijëve (FOTO)

Zeri - 19.05.2017

Banka Ekonomike, gjatë organizimit të mbrëmjes për mbledhje të fondeve “Unë jap shpresë”, të organizuar nga SOS Fshatrat e Fëmijëve, ka dhuruar donacion për pakon “DUA TË JEM LIDER” i cili mbulon ...

Banka Ekonomike dhuron donacion për SOS Fshatrat e Fëmijëve (Foto)

Telegrafi - 19.05.2017

Banka Ekonomike, gjatë organizimit të mbrëmjes për mbledhje të fondeve “Unë jap shpresë”, të organizuar nga SOS Fshatrat e Fëmijëve, ka dhuruar donacion për pakon “DUA TË JEM LIDER”.