TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

« Analizë » Shtetet e Ballkanit Perëndimor rrugën e kanë të përcaktuar, futja në NATO dhe BE

Zhurnal - 13.01.2018

« Analizë » Shtetet e Ballkanit Perëndimor rrugën e kanë të përcaktuar, futja në NATO dhe BE Shkup, 13 janar - Nëse udhëheqësit europian nuk do të mbajnë premtimet për Ballkanin, rajoni mund të marrë ...

Fajon paralajmëron: Integrim në BE, ose Ballkani merr drejtim tjetër

Koha.net - 12.01.2018

Nëse udhëheqësit europianë nuk do të mbajnë premtimet për Ballkanin, rajoni mund të marrë një drejtim tjetër. Kështu shprehet eurodeputetja Tania Fajon, në një intervistë për “Euronews”.

Tanja Fajon kërkon që BE-ja ta mbajë premtimin për Ballkanin Perëndimor

Gazeta Express - 12.01.2018

Sofja e ka bërë të qartë se një nga prioritetet kyçe të Presidencës së saj është rigjallërimi i ofertave për ...

Fajon thirrje BE: Integroni vendet e Ballkanit, ose Rajoni merr drejtim tjetër

Java News - 12.01.2018

Nëse udhëheqësit europianë nuk do të mbajnë premtimet për Ballkanin, rajoni mund të marrë një drejtim tjetër. Kështu shprehet eurodeputetja Tania Fajon, në një intervistë për “Euronews”.

Fajon: Integrim në BE, ose Ballkani merr drejtim tjetër

Zhurnal - 12.01.2018

Fajon: Integrim në BE, ose Ballkani merr drejtim tjetër Shkup, 12 janar - Nëse udhëheqësit europianë nuk do të mbajnë premtimet për Ballkanin, rajoni mund të marrë një drejtim tjetër.