TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Xhaferi e njoftoi komisionin se Gruevski gjashtë muaj nuk është paraqitur në Kuvend

Portalb - 15.05.2019

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi sot zyrtarisht e njoftoi Komisionin e Çështjen e Imunitetit-Mandateve se deputeti në azil, NIkolla Gruevski gjashtë muaj mungon pa arsyetim nga puna si deputet në ...

Gruevski, azilant në Hungari, deputet në Maqedoninë e Veriut

Evropaelire - 15.05.2019

Ish kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Nikolla Gruevski, i arratisur në Hungari për gjashtë muaj, nuk është aktiv në punën e Parlamentit. Shumica parlamentare në Maqedoninë e Veriut, vlerëson se ...

Javën e ardhshme mbledhja e Komisionit për mandatin e Gruevskit

Alsat - 15.05.2019

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi ka njoftuar Komisionin për Çështja të Rregullores, mandateve dhe imuniteteve se deputeti Nikolla Gruevski ka munguar më tepër se gjashtë muaj pa arsye.

Xhaferi do të dërgojë shkresë deri te Komisioni i Mandatit-Imunitetit për mungesën e Gruevskit

Medial - 15.05.2019

Shkup, 15 maj 2019 (MEDIAL) – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit me të cilën do ta njoftojë se deputeti ...

Xhaferi do ta njoftojë komisionin kuvendor për mungesën e Gruevskit

Portalb - 15.05.2019

15:18 – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi do të dërgojë shkrim te Komisioni për Çështjen e mandatit-imunitetit me të cilin do ta njoftojë se deputeti Nikolla Gruevski ka munguar pa arsye në seancat ...

Për mandatin e Gruevskit do të diskutohet pasi Xhaferi të kthehet nga udhëtimi zyrtar

Telegrafi - 15.05.2019

Deputetët presin të kthehet kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi nga udhëtimi zyrtarë, e më pas të caktojnë seancë në Komisionin për Çështje Mandati dhe Imuniteti, për të diskutuar për mandatin e ...

Mandati i Gruevskit para deputetëve, pasi të kthehet Xhaferi

Alsat - 15.05.2019

Deputetët po presin që të kthehet kryeparlamentari, Talat Xhaferi, nga udhëtimi zyrtar, që pastaj të thirret Komisioni – për çështje të imunitetit për të debatuar rreth mandatit të azilantit dhe të ...

Gruevski “rikthehet” në Parlamentin e Maqedonisë së Veriut

Ina - 15.05.2019

Ish – kryeministri Nikolla Gruevski prej 6 muajsh është larguar nga Maqedonia e Veriut duke mos arsyetuar njëkohësisht edhe mungesën në Parlamentin e Maqedonisë së Veriut ku është i zgjedhur si ...

Talat Xhaferi prej nesër mund të kërkojë t’i merret mandati deputetit në azil Nikolla Gruevski

Portalb - 14.05.2019

Gruevski më 13 nëntor 2018 u mburr në FB se kishte marrë azil nga autoritetet hungareze dhe saktë gjashtë muaj është duke qëndruar atje. – Gruevski u përpoq ta pengonte Xhaferin që të largohet nga ...

Marrja e mandatit të Gruevskit, plotësohen kushtet, 6 muaj mungesë pa arsye

Flaka - 14.05.2019

U mbushën 6 muaj qëkur ish kryeministri, Nikolla Gruevski, është në arrati dhe ka fituar azil në Hungari, pa arsyetuar mungesën e tij si deputet në Kuvend.

Gruevski mungon prej 6 muajsh në Kuvend, mund t’i merret mandati

Alsat - 14.05.2019

Përmbushen gjashtë muaj nga arratisja e ish kryeministrit Nikolla Gruevski në Hungari. Ai vazhdon të jetë deputet, edhe pse që në janar nuk e merr më rrogën e deputetit.

Nis procedurat për heqjen e mandatit të Nikolla Gruevskit

ABC News - 14.05.2019

Ish-kryeministri i Maqedonisë së Veriut në arrati, Nikola Gruevski ka 6 muaj mungesë të paarsyeshme në kuvend, duke plotësuar kushtin që t`i hiqet mandati i deputetit.

“Gjashtë muaj mungesë pa arsye, plotësohen kushtet për marrjen e imunitetit Nikolla Gruevskit”

Telegrafi - 14.05.2019

Deputetja e LSDM-së Frosina Tashevska-Remenski, kujton deputetët e Kuvendit se sot bëhen gjashtë muaj nga mungesa e paarsyeshme e deputetit Nikolla Gruevski, me çka plotësohen kushtet ligjore për ...

Ish kryeministrit Nikolla Gruevski mund t’i merret mandati

Alsat - 14.05.2019

Kaluan 6 muaj qëkur ish kryeministri Nikolla Gruevski ka ikur dhe nuk ka arsyetuar mungesën e tij si deputet në Kuvend. Ai më 13 nëntor të vitit të kaluar publikoi në profilin e tij në Facebook se ...

Gruevski, azilant në Hungari, deputet në Maqedoninë e Veriut

Portalb - 15.05.2019

Ish kryeministri i Maqedonisë së Veriut, njëherit deputet në Parlamentin e vendit, Nikolla Gruevski, i arratisur në Hungari për gjashtë muaj, nuk është aktiv në punën e Parlamentit.

Marrja e mandatit të Gruevskit – kushtet u mbushën, diskutohet javën e ardhshme

Flaka - 15.05.2019

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, ka njoftuar Komisionin për Çështja të Rregullores, mandateve dhe imuniteteve se deputeti, Nikolla Gruevski, ka munguar më tepër se gjashtë muaj pa arsye.

Xhaferi do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Mandat që Gruevskit t’i merret mandati

Gazeta Express - 15.05.2019

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit me të cilën do ta njoftojë se deputeti Nikolla Gruevski pa arsye ka ...

Maqedoni e Veriut, pritet të merret vendimi për heqjen e mandatit të Nikolla Gruevskit

SOT - 15.05.2019

Deputetët presin të kthehet kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi nga udhëtimi zyrtarë, e më pas të caktojnë seancë në Komisionin për Çështje Mandati dhe Imuniteti, për të diskutuar për mandatin e ...

Mandati i Gruevskit para deputetëve, sot pritet të kthehet Xhaferi

Gazeta Express - 15.05.2019

Deputetët po presin që të kthehet kryeparlamentari, Talat Xhaferi, nga udhëtimi zyrtar, që pastaj të thirret Komisioni – për çështje të imunitetit për të debatuar rreth mandatit të azilantit dhe të ...

GRUEVSKI mungon prej 6 muajsh në Kuvend, mund t’i merret mandati

Medial - 14.05.2019

Përmbushen gjashtë muaj nga arratisja e ish kryeministrit Nikolla Gruevski në Hungari. Ai vazhdon të jetë deputet, edhe pse që në janar nuk e merr më rrogën e deputetit.

Ish kryeministrit Nikolla Gruevski mund t’i merret mandati

Botasot - 14.05.2019

Kaluan 6 muaj qëkur ish kryeministri Nikolla Gruevski ka ikur dhe nuk ka arsyetuar mungesën e tij si deputet në Kuvend. Ai më 13 nëntor të vitit të kaluar publikoi në profilin e tij në Facebook se ...

Xhaferi shkresë që Gruevskit t’i hiqet mandati

BalkanWeb - 15.05.2019

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit me të cilën do ta njoftojë se deputeti Nikolla Gruevski pa arsye ka ...

Mandati i Gruevskit para deputetëve, pasi të kthehet Xhaferi

Tetova Sot - 15.05.2019

Deputetët po presin që të kthehet kryeparlamentari, Talat Xhaferi, nga udhëtimi zyrtar, që pastaj të thirret Komisioni – për çështje të imunitetit për të debatuar rreth mandatit të azilantit dhe të ...

Gruevski mungon prej 6 muajsh në Kuvend, mund t’i merret mandati

Botasot - 14.05.2019

Përmbushen gjashtë muaj nga arratisja e ish kryeministrit Nikolla Gruevski në Hungari. Ai vazhdon të jetë deputet, edhe pse që në janar nuk e merr më rrogën e deputetit.

Ish kryeministrit Nikolla Gruevski mund t’i merret mandati

Tetova Sot - 14.05.2019

Kaluan 6 muaj qëkur ish kryeministri Nikolla Gruevski ka ikur dhe nuk ka arsyetuar mungesën e tij si deputet në Kuvend. Ai më 13 nëntor të vitit të kaluar publikoi në profilin e tij në Facebook se ...

Xhaferi shkresë urgjente Komisionit për mandatin e Gruevskit

SOT - 15.05.2019

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit me të cilën do ta njoftojë se deputeti Nikolla Gruevski pa arsye ka ...

Mandati i Gruevskit para deputetëve, pasi të kthehet Xhaferi

Botasot - 15.05.2019

Deputetët po presin që të kthehet kryeparlamentari, Talat Xhaferi, nga udhëtimi zyrtar, që pastaj të thirret Komisioni – për çështje të imunitetit për të debatuar rreth mandatit të azilantit dhe të ...

Gruevski mungon prej 6 muajsh në Kuvend, mund t’i merret mandati

BalkanWeb - 15.05.2019

Përmbushen gjashtë muaj nga arratisja e ish kryeministrit Nikolla Gruevski në Hungari. Ai vazhdon të jetë deputet, edhe pse që në janar nuk e merr më rrogën e deputetit.

Nikolla Gruevski mund t’i merret mandati si deputet

Gazeta Express - 14.05.2019

Kaluan 6 muaj qëkur ish kryeministri Nikolla Gruevski ka ikur dhe nuk ka arsyetuar mungesën e tij si deputet në Kuvend. Ai më 13 nëntor të vitit të kaluar publikoi në profilin e tij në Facebook se ...

Xhaferi shkresë që Gruevskit t’i hiqet mandati

Flaka - 15.05.2019

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit me të cilën do ta njoftojë se deputeti Nikolla Gruevski pa arsye ka ...

Mandati i Gruevskit para deputetëve, pasi të kthehet Xhaferi

Ina - 15.05.2019

Deputetët po presin që të kthehet kryeparlamentari, Talat Xhaferi, nga udhëtimi zyrtar, që pastaj të thirret Komisioni – për çështje të imunitetit për të debatuar rreth mandatit të azilantit dhe të ...

Prej 6 muajsh në arrati, Kuvendi lëshon paralajmërimin e fortë për Gruevskin

SOT - 15.05.2019

Përmbushen gjashtë muaj nga arratisja e ish-kryeministrit Nikolla Gruevski në Hungari. Ai vazhdon të jetë deputet, edhe pse që në janar nuk e merr më rrogën e deputetit.

Do ti merret ose jo mandati Nikolla Gruevskit?

Antpress - 14.05.2019

Kaluan 6 muaj qëkur ish kryeministri Nikolla Gruevski ka ikur dhe nuk ka arsyetuar mungesën e tij si deputet në Kuvend. Ai më 13 nëntor të vitit të kaluar publikoi në profilin e tij në Facebook se ...

Mandati i Gruevskit para deputetëve, pasi të kthehet Xhaferi

Antpress - 15.05.2019

Deputetët po presin që të kthehet kryeparlamentari, Talat Xhaferi, nga udhëtimi zyrtar, që pastaj të thirret Komisioni – për çështje të imunitetit për të debatuar rreth mandatit të azilantit dhe të ...

Gruevski ende me mandat të deputetit, por a do t’i merret?!

Ina - 14.05.2019

Kaluan 6 muaj qëkur ish kryeministri Nikolla Gruevski ka ikur dhe nuk ka arsyetuar mungesën e tij si deputet në Kuvend. Ai më 13 nëntor të vitit të kaluar publikoi në profilin e tij në Facebook se ...