TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Anton Quni flet për kërcënimet e Serbisë ndaj Kosovës

Botasot - 14.03.2019

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Anton Quni ka folur lidhur me kërcënimet e fundit që po bëhen nga Serbia drejt Kosovës për luftë apo ndonjë sulm të mundshëm .

Quni: Ushtria serbe dje është nisur në drejtim të Kosovës, por ka ndërhyrë menjëherë NATO

Zeri - 14.03.2019

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Anton Quni ka thënë që gjatë ditës së djeshme disa autoblinda serbe janë nisur në drejtim të Kosovës, mirëpo NATO ka ndërhyrë menjëherë dhe ato janë kthyer mbrapa.

Quni: Degradimi i miqësisë ndikon në degradimin e Kosovës, të merren parasysh SHBA dhe Britania

Botasot - 14.03.2019

Deportimi i gjashtë shtetasve turq që ndodhi afro një vit më parë, ka bërë që të reagojnë Ambasada Amerikane dhe ajo e Britanisë, duke shprehur shqetësim për këtë rast.

Anton Quni flet për kërcënimet e Serbisë ndaj Kosovës

Ina - 15.03.2019

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Anton Quni ka folur lidhur me kërcënimet e fundit që po bëhen nga Serbia drejt Kosovës për luftë apo ndonjë sulm të mundshëm.

Quni: Ushtria serbe dje është nisur në drejtim të Kosovës, por ka ndërhyrë menjëherë NATO

Botasot - 14.03.2019

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Anton Quni ka thënë që gjatë ditës së djeshme disa autoblinda serbe janë nisur në drejtim të Kosovës, mirëpo NATO ka ndërhyrë menjëherë dhe ato janë kthyer mbrapa.

Anton Quni: Ushtria serbe dje është nisur në drejtim të Kosovës, por ka ndërhyrë menjëherë NATO

Lajmi.net - 14.03.2019

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Anton Quni ka thënë që gjatë ditës së djeshme disa autoblinda serbe janë nisur në drejtim të Kosovës, mirëpo NATO ka ndërhyrë menjëherë dhe ato janë kthyer mbrapa.

Anton Quni: Ushtria serbe dje është nisur në drejtim të Kosovës, por ka ndërhyrë menjëherë NATO

Ina - 15.03.2019

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Anton Quni ka thënë që gjatë ditës së djeshme disa autoblinda serbe janë nisur në drejtim të Kosovës, mirëpo NATO ka ndërhyrë menjëherë dhe ato janë kthyer mbrapa.

Anton Quni: Ushtria serbe dje është nisur në drejtim të Kosovës, por ka ndërhyrë menjëherë NATO

Medial - 15.03.2019

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Anton Quni ka thënë që gjatë ditës së djeshme disa autoblinda serbe janë nisur në drejtim të Kosovës, mirëpo NATO ka ndërhyrë menjëherë dhe ato janë kthyer mbrapa.