TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Likova dhe Presheva të ndara, të ndaluara dhe të kërcënuara

Ina - 12.08.2017

Të shkruash sot për Luginën e Preshevës nuk është gjithaq e lehtë, ngaqë ngjarjet me shpejtësinë e erës marrin trajta të ndryshme, duke ndryshuar shumë shpejt shumëçka përpos ndryshimit.

Likova dhe Presheva të ndara, të ndaluara dhe të kërcënuara

Lajm - 12.08.2017

Të shkruash sot për Luginën e Preshevës nuk është gjithaq e lehtë, ngaqë ngjarjet me shpejtësinë e erës marrin trajta të ndryshme, duke ndryshuar shumë shpejt shumëçka përpos ndryshimit.

Likova dhe Presheva të ndara, të ndaluara dhe të kërcënuara

Almakos - 12.08.2017

Të shkruash sot për Luginën e Preshevës nuk është gjithaq e lehtë, ngaqë ngjarjet me shpejtësinë e erës marrin trajta të ndryshme, duke ndryshuar shumë shpejt shumëçka përpos ndryshimit.